imam normalne ruke sve samo su mi noge krate sta da radim?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
imam normalne ruke sve samo su mi noge krate sta da radim?
imam prekrtke noge a imam 16 godina i imam 176 cm video sam kod drugih da imaju duze noge i to i ciitao sam da to moze biti boleststo imam krtake noge sta da radim?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2013 10:01 pm
Re: imam normalne ruke sve samo su mi noge krate sta da radim?
Pre nekoliko godina, imao sam najveća stopala u razredu. Presvlačimo se jednom prilikom na fizičkom, vidim da drugi nose broj patika 35-39, dok je broj mojih patika bio 42-43. Bili smo slične visine, ali kad pogledaš u moje patike, kao da sam tatine obuvao. Trenutno sam u srednjoj školi i broj je ostao, samo što su drugima sad povećani brojevi i nose isti kao moj.
Sigurno si nekada čuo za ubrzani rast, prestanak rasta i slično. Poznajem jednog dečka koji je bio niži od svih njegovih drugara, iako su bili stariji od njega, ali je tvrdio da će nakon što svi mi prestanemo da rastemo, on rasti i razvijati se. Vidiš, nije bio u pravu. On sad ima 19 godina i ostao je isti kao tokom svoje četrnaeste-petnaeste godine, tako da nikada ne znaš.
Sve je to određeno u genetici. Radi vežbe istezanja za noge, one mogu donekle pomoći u razvijanju i jačanju. Možeš ih pronaći na internetu.

Sigurno si nekada čuo za ubrzani rast, prestanak rasta i slično. Poznajem jednog dečka koji je bio niži od svih njegovih drugara, iako su bili stariji od njega, ali je tvrdio da će nakon što svi mi prestanemo da rastemo, on rasti i razvijati se. Vidiš, nije bio u pravu. On sad ima 19 godina i ostao je isti kao tokom svoje četrnaeste-petnaeste godine, tako da nikada ne znaš.
Sve je to određeno u genetici. Radi vežbe istezanja za noge, one mogu donekle pomoći u razvijanju i jačanju. Možeš ih pronaći na internetu.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: imam normalne ruke sve samo su mi noge krate sta da radim?
Sto vise citam vase postove sve sam vise ubedjena da je jedini problem koji imate visak vremena, nesposobnost pametnog trosenja vremena koje imate, visam vremena provedenog u kuci i za kompjuterom, manjak nekih osnova poznavanja ljudskog tela, manjak razgovora sa roditeljima i prijateljima!bajram napisao:imam prekrtke noge a imam 16 godina i imam 176 cm video sam kod drugih da imaju duze noge i to i ciitao sam da to moze biti boleststo imam krtake noge sta da radim?
Rast i razvoj traje do 21-ve godine zivota, kao sto sam vec pomenula u nekom od vasih pitanja!
Vasa visina ne moze biti u velikoj meri razlichita od visine vasih roditelja!
Internet moze sluziti i za vise od igranja video igrica!
Nauchite strani jezik i nauchite da koristite Google pretrazivac!
Na kraju, obratite se psihologu u svojoj skoli ili domu zdravlja i postavite mu sva pitanja koja imate.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.