imam jedno pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
imam jedno pitanje
imam jedno pitanje imam 13 godina pre 2 meseca sam se razboleo imao sam 39 temperaturu doktor je rekao da nije nista od pluca ispovracao sam slajm i proslo je ali posle toga sam krenuo da kasljem slajm posle nekog vremena se slajm sve vise stvarao cuo sam kada bih udahnuo cuo bih skripanje a kada pih izdahnuo cuo bih neko hrcanje pio sam cajeve izbacivao slajm sada se zvukovi vise necuju mozda ponekad imam jos malo slajma osecam malo bol dali je nesto ozbiljno bio sam kod doktora on mi je dao neke kapsule za ciscenje pluca i mukodin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: imam jedno pitanje
Плућа не смеју да те боле. Ако те боле то није добар знак. Шта ти је дао да пијеш?
neke kapsule za izbacivanje slajma iz pluca procitao sam da su i za akutni bronhitis mene bole 3 sekunde i brodje mozda je zbog misica nevezano za ovo posto mi je kriva kicma al evo sad mi je dobro ne kasljem
al mislim da me bole misici pre neki dan kad sam ustao bio sam ukocen boli me kad se iskrivim proslo je sad zato mislim da nije nista strasno al procitao sam da misici na rebima mogu da bole od preteranog kaslja a ja sam vrlo mnogo kasljao
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
У праву си за мишиће.
Колика ти је температура? Које боје ти је мокраћа, да ли је бистра?
Колика ти је температура? Које боје ти је мокраћа, да ли је бистра?
zuckasta kao i uvek bolovi su prestali temperaturu nemam dobro se osecam
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Одлично.
Него, како то да немаш температуру? Неку мораш да имаш.
Него, како то да немаш температуру? Неку мораш да имаш.