Ако те зуб боли на куцкање а још смрди из њега, ту нема дискусије.
Проблем је што већина зубара у Америци не жели да ради обичне поправке зуба јер је јефтино. Они лепо чекају да ти се све закомпликује и онда раде протетику, а то је баснословно скупо. Пробај да нађеш нормалног зубара.
Imam izraslinu na vratu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 23, 2012 7:28 am
Re: Imam izraslinu na vratu
pa otisao sam u bolnicu imam zakazan pregled za 30 dana kao rengenski snimak ce da urade pa cemo videti
Рендгенски снимак зуба или бубуљице? Зашто зуба ако ти је рекао да је све у реду? А зашто рендгенски снимак бубуљице када на тај начин ништа не могу да виде? Свашта.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 23, 2012 7:28 am
ma imam zakazano kod zubara za 30 dana i oni ovde normalno posto ako pogleda kao i svaki drugi zubar onda nece naplatiti e zato svaki pregled ti je rengenski ovde i kosta 50$ tako su to smislila govna a covek video reko mi je sve na kojim zubima imam male kvarove i sad ne mogu ja da zakazem da popravim to NE nego prvom trebam da idem na rengenski snimak koji ce pokazati isto sto mi je ovak rekao e onda to isto platim 50 $ ee ondaaa tek dobijas termin koji zub i kada eto to ti je amerika sve po ps da ti oderu kozu ne moze to da se odma poravi ... isprani mozgovi ....

Надам се да имаш добар разлог за твој живот тамо.