imam ili nemam ????
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moguće je. Čak i da su niže vrednosti transaminaza a da virus postoji.waltera napisao:Da li je moguce imati ovako bajne nalaze godinama a da bude jetra jako ostecena.Ja svaki put na anlizi krvi dobijem ovakve rezultate ALT nikad veci od 15 a tako i AST???Bilirubin nikada nije bio povecan vec sredna vrijednost.
Testiraj se i razreši dilemu.

Jao Majo
Ja stvarno jesam hipohondar ali i tebi se izgleda citav svijet vrti oko hepatitisa
Ja znam isto dosta ljudi koji su bolesni od hepatitisa pa mi kazu budalo jedna niko nema tako niske transaminaze ko ga ima(hepatitis) ......ja vjerujem da postoji kada je virus jos NEAKTIVAN znaci nije jos u punom svom djelovanju tako da se nadam da je jetra u redu do sada.
A to da neko ima cirozu sa niskim transaminazama ,to se moze desiti samo u sapunici nekoj kojoj treba zaplet

Ja znam isto dosta ljudi koji su bolesni od hepatitisa pa mi kazu budalo jedna niko nema tako niske transaminaze ko ga ima(hepatitis) ......ja vjerujem da postoji kada je virus jos NEAKTIVAN znaci nije jos u punom svom djelovanju tako da se nadam da je jetra u redu do sada.
A to da neko ima cirozu sa niskim transaminazama ,to se moze desiti samo u sapunici nekoj kojoj treba zaplet