E sada bi pocela sa mojom boljkom koja me remeti u normalnom zivotu

Imam 28 godina.Cudne stvari su se pocele desavati 94 godine,eto sta mi je tad bilo 16 godina.94 u vecernjim satima pocelo mi je nenormalno srce kucat,imala sam osjecaj da ce iskocit.Otisla sam u hitnu gdje mi je uradjen EKG i sve je bilo uredno.Od te noci ja nisam dobra nikako.Sta me je god zabolilo ja sam to prepisivala srcu.To je trajalo pola godine ta jedna vrsta umisljenosti.Bar sam ja to tako nazivala.To se nekako moglo trpit ali sad dolazi ono najgore

Tu vece sam bila u gradu i super se osjecala.Kada sam dosla kuci sjela sam da veceram kada sam osjetila u glavi kao vulkan kao nesto sto je poslo da iskoci iz moje glave.U tom momentu sam se zacrvenila kao rak.Popila sam neku tabletu za smirenje i nakon pola sata sve je prestalo.Od tog momenta pa do dan danas imam mantacije nesnosljive.Stalno sam letala po doktorima jer jednostavno ne znam se nositi sa tim.Nasli mi cir na zeludcu,henriju i ustanovili prirodno nizak tlak.
Ta mantacija je prisutna skoro svaki dan.To nije mantanje ono uobicajeno da se sve vrti oko tebe.Ne.Mene jednostavno pocme nosat imam osjecaj sve da cu pasti.Tada me uhvati nenormalna panika i strah.Pocmem se od muke preznojavat.
E sad mene zanima da li uzrok moze biti zeludac ili ta klizeca henrija sto je ja imam.
Hvala svima na razumjevanju i savjetu(ako ih bude)