Marko, bas je dobro sto si se javio, mi cemo ti svi ovde rado pomoci. Droga stvarno ubija dusu. Oduzima srecu u zivotu, i narusava jako zdravlje. Mogao bih napisati kako droga deluje na mozak, mada znam da svako pominjanje droge moze da te oslabi, ona vise nije ni bitna, pa bih ti samo rekao da smo uz tebe.
Navecu ti zato neke vrlo dobre i poucne reci: "Ko stavi ruke na plug a osvrce se za sobom, jos nije pripravan za posao." Ove reci je rekao Isus Hrist, a kad je rekao posao mislio je na Carstvo nebesko. Evo i jedne vezbe za razumevanje ovih reci, mozda ce ti pomoci: nemoj misliti ni na sta, izbaci svaku misao iz uma, bas svaku.
I jos neke poucne reci koje je rekao:"Niko nece uci u Carstvo nebesko ako se ponovo ne rodi." Tako i ti. Cekaj u miru, setaj na svezem vazduhu, bavi se sportom, mozes se prikljuciti mojoj ekipi na fudbalu ili basketu, procice vreme, nemoj brojati mesece dok ostavljas, samo cekaj, veruj da je tvoj trud zaista zaista dobar, i jednog dana ces se probuditi ponovo rodjen, ponovo slobodan i ziv. I moci ces osetiti sebe, svoju dusu i svoje bice. Mocices i imati neku lepu devojku, i otvoriti ostale dobre ukuse, i biti stvarno srecan u svim stvarima u zivotu.