Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
hijena napisao:prica je fenomenalna i veoma poucna.
ne zelim da se obratim lekaru, nadam se da postujete to ali vam neizmerno hvala za ponudu pomoci, ne znam kako vise da se zahvalim jer takve ljude kao sto ste vi nisam do sad upoznala!
nemam reci...
vi ste mi i razlog vise da istrajem...volim vas
A ne zelish a ne da nemash mogucnosti,pa to su mila dve ogromno razlichite stvari.Pa dobro poshtujem.Samo sam rekla i opet ponavljam ako nisi u mogucnosti zbog ekonomskoh razloga opet ti kazem milo moje TU SAM ,Tu smo mi slobodno kazem u ime mnogih od nas a ako nishta ja sam tu napishi mi na pp i ok.ZDRAVLJE JE JEDNO!Necu kupovati nikakve dronjke i smanjiti neke stvari bez koih mogu ALI BEZ TEBE NIT MOGU NIT HOCU!!!!!
ALI ako si tako izabrala ,ok poshtujem,bar se nadam da znash shta radish i da necesh pasti u dublji ponor.Ljubim te puno idem i ja malo prileci,stomak me zeza celu noc pa i sad izcedilo me !
POZDRAV!VELIKI cmok
Nadam se da cesh biti dobro od srca ti zelim!
Vazi, drago nashe Hijenche-mladunche, poshtovacemo tvoju odluku. Vazno je da si ti veoma svesna svega i da razmisljash veoma zrelo...a lekar, pa verovatno imash dobar razlog zasto ne zelis da ga posetish...ali hajde, obecaj...please...ako ne budes mogla sama da se nosish sa problemom, da ces ipak posetiti psihologa. I medju njima ima dobro obuchenih za pruzanje pomoci i resavanje problema. Pozdrav i cmok
Prosto sam morala da upadnem,samo da bih odala počast svima vama koji toliko dobra imete u sebi!Posebno bih da naglasim da me je žestoko dirnuo Mikaljin texst s početka,toliko lepih reči...a sasvim običnih i istinitih!
Hijena,glavu gore,svi mi imamo teške trenutke!ONO ŠTO NAS NE UBIJE ČINI NAS JAČIMA!!!Neka to bude tvoj životni moto.Jednoga dana bićeš veoma ponosna na sebe,zato što je bilo teško a ti si izašla kao pobednik i zato što si pala pa opet ustala.
Samo da obidjem hijenche nashe i sve koi je nisu napustili.Hvala ti na lepim rechima luka_0407 ! !Trebali bi svi malo vishe pogledati i druge oko sebe s`tim bi i samim sebi chinili dobro.Verujte da sam jako srecna ako mogu da pomognem bilo kome sa bilo chim.Pozdrav za sve i hijenche nashe bravo za izlazak i kolachic bubim te u taj stomachic
_Posle cu svratiti sad sam bash u prolazu i pozdrava svima pregrsht shaljem
Poz
Juche tj sinic hijenche na kolachima sa drushtvom bila i ruchkala chupavog (kolach chupavac) joj al mi se sad jede .Ali ne smem slatko bem mu misha.Ali TOLIKO SAM SRECNA ZBOG NJE!!BRAVO mladunche nashe ,divim ti se tii se STVARNO BORISH I USPEVASH!!!Samo nemoj to shvatiti kao borbu nego kao neshto ,shto trebash svaki dan chiniti .Jer tad kad shvatish da ne chinish to zato shto bih morala,vec zato shto ti tako hocesh i tako ti se radi kao i svima .Tad ce ti postati to rutina i mislit cesh na druge stvari (kao shto je radjanje bebe, udaja i mnogo lepshe stvari i buducnost)A ovo ce ostati iza tebe,jer ce se odvijati sppontano normalno kako i treba da bude
Ljubnem te militze nasha mezimche nashe BUDI mi dobro MI SMO TU UZ TEBE KRAJ TEBE tvoje starop*chke .Bubic za hijenche i pozdrav za sve koji svrate
C c c ko o chemu, baba o...unuchicima!
O jbmu, naci cu ti ceru u Austaliji i ubediti je da se porodi da ti kao roda donesem bebu!
Ej Hijenche, ne damo mi tebe, a vidish kako smo navalentne babe-ako treba, ja cu te drzati, a Mikalja ce te kljukati Zato, bolje sama... da ne dopadnesh u shake ovakvih ludacha kao sto smo mi...ima nas na ovom forumu ajaoj koliko
ee nashla sam vasss,hijena samo da znash da smo mi uz tebe,pokushaj sama da se izbiorish a mi cemo biti uz tebe da te poguramo,morash mila samo NAPRED,ljubimo teee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
hijenche moje malo ide mika na odmor sva sam kao podgrejan lesh.Mislim na tebe dushitze ,neshto nisam videla jel pala jutros proja koja? Morat cu se vratiti opet na proju da virnem.Za kolac sinoc znam i za izlazak sa drushtvancem !Ali za jutros projitzu ili tako shta ne videh Lepo mi pavkaj bubim teee maleno nasho
Pozdrav za sve DOBRE DUSHE ! Nadam se da ste dobro i da dobro podnosite ovu promenu? hijenche nadam se da si jutros popapala onu projitzu koju si rekla da idesh smazati na temi PROJA? Ljubim te puno idem, reko samo da Vas obidjem i da vidim kako mi je ptitj nash hijenche nashe Bubim jeeeeee!
____________Pozdrav za sveeeeee _________
Vidim pilence nashe na temi PROJA da si ruckala i sinoc i jutros i da si dobro!Pametnitze nasha PONOSIMO SE SA TOBOM!Pozdrav za sve a za nashe ptitje veliki jubatz .Samo ti nastavi da ruchkash i razvijash krila ptitje malo pa da se vinesh u visine i poletish sa svojim drushtvom i pobegnesh od nas !Tachno je da te volimo i da si u blizini nas.Ali bit cemo sretjnije kad se oporavish i odletish sa svoim jatom,pilentze nashe!
_______Pozdrav za sve koji svratjaju ovde ,jer svaka rech je mrvica vishe za nashe ptitje
____Pozdrav.........za SVE
Navukle ste i mene na tu vashu-nashu proju jbmli vam...
Jutros sam doruchkirala, a juche vecherirala-PROJU i naravno pila jogurat
jos samo da pochnem da kljucam pirinach...
Hijenche, Jesy, Miko...pozitivno utichete na mene! Hvala
Pozdrav za drushtvo !Hijenche, mi se navadile u goste Sad nas eto stalno.Daj za sto jogurta i proje !Volimo te milo moje!Nadam se da si nam ok?
__PozDRav za SvE