Žile na prsima i ruci
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Žile na prsima i ruci
Pozdrav, primjetio sam po nekada da mi izađe kao neka žilica na gornjim prsima neposredno ispod kljucne kosti, nije bolna na dodir i kada pređem preko nje par puta prstom kao da masiram ona se vrati ispod kože. To ima dugo od kad mi se javlja ali veoma rijetno mozda jednom mjesecno nekad, bude u par dana 2 puta pa ona ne bude par mjeseci. E sada isto to mi se pojavilo ne levom bicepsu, 3-4 takve zilice i isto masazom se vrate ispod koze i nema ih uvijek samo po nekad. Inace se bavim bodybuildingom za sebe, ne takmicarski, pa ja mislim da je vjerovatno od toga neka zila s misica. Pa me interesuje ako neko zna sta je to da mi kaze. Kontam da ne bi trebalo biti nesto opasno, ali svakako me zainteresuje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Žile na prsima i ruci
Да ли си сигуран да су жиле у питању а не крвни судови?
Pa mogli bi biti i krvni sudovi, nisam siguran, ali uglavnom po nekad bude pa se vrati i iskljucivo na tim mjestima. Mislim kada izadje boje je koze nije plave boje kao sto su vene. Djeluje mi kao zile neke to nije vece od centimetra.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па требало би да знаш бар те основне ствари да разликујеш. Крвни судови су мекани и пулсирају, а жиле су тврде.