VS III L grupa i Papa II L grupa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mkgirls
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 15, 2011 12:54 am

VS III L grupa i Papa II L grupa

Post od mkgirls »

Posto sam prvi put isla kod ginekologa, nakon redovnog pregleda otkriveni su mi kondilomi i promena na grlicu materice-ranica, rezultati su mi pokazali VS III L grupa i Papa II L ili e grupa(nisam sigurna jer je pisanim malim slovima pisalo), i nakon toga mi nisu radjeni naknadni brisevi, vec mi je prepisano lecenje od 12 macmiror complex vaginaleta i receno da ako mi to ne pomogne dodjem ponovo, jer je ta upala verovatno od tog sekreta i da pratimo kondilome za nekih 3 meseca.
Mozete li mi pojasniti ove rezultate, i da li i kada treba otici na kontrolu po prestanku uzimanja vaginaleta, jer ja nemam neke simptome sem belog pranja, a pre toga sam imala jedan dan krvavi trag i nakon toga zuto-zeleni sekret sa osecajem nelagodnosti prilikom mokrenja, ali po prestanku odnosa i to se izgubilo. Interesuje me da li i partner treba nesto da koristi za kondilome i za ovaj bakteroloski nalaz, i da li je mogao on meni to da prenese, jer smo imali nezasticeni odnos. Molim Vas za pomoc, jer sam ja sva bila zbunjena jer mi je bilo prvi put kod ginekologa, a doktorka zurila, pa nisam stigla nista da je pitam.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: VS III L grupa i Papa II L grupa

Post od tamaraft »

HPV je virus koji izaziva kondilome i naravno da vam je prenet nezasticenim odnosom posto najveci deo ljudi koji ima taj virus u seni ni ne zna da ga ima pa se zato on lako prenosi!

Partner treba da koristi zastitu sve dok od svog ginekologa ne dobijete potvrdu da sve potpuno zdravi!

I naravno treba da se i on obrati svom lekaru i da se potvrdi postojanje virusa i kod njega.

Seksualne odnose izgebavajte dok ste na bilo kakavoj terapiji. Koristitie zastitu od samog starta odnosa ubuduce, nosite pamusni ves koji ste iskuvali i opeglali, nemojte koristiti dnevne uloske, dovoljno je sto stimulisece bakterije tokom nosenja ulozaka u periodu menstruacije. I kako bi pomogli vasem organizmu a da se sto pre izbori sa svime svakako ne bi bilo loshe da promenite par navika u zivotu, redovno spavajte, redovno se hranite, raznovrsnim namirnicama, pojacajte unos vode i vitamina C, pochnite da pijete riblje ulje ili neki drugi preparat za jacanje imuniteta, ostavite cigarete ako ste pusac, smanjite unos kafe, prostih secera i velike kolicine ugljenih hidrata, tj eliminisite sve faktore koji usporavaju metabolizam u utishavaju imunitet.

I bey puno nerviranja, jer kondilomi i bakterijske infekcije su nesto sa cime se danas skoro svaka zena susrece. Jednostavno virusi i bakterije mnogo bolje mogu da se razmnozavaju ukoliko ne zivimo kvalitetno i stresno!

Zato uspostavite ravnotezu u svemu u zivotu i time cete najvishe pomoci svom organizmu da se bori protiv virusa i bakterija.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori