Hvata me panika, treba mi pomoc.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Tanja2016
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2016 5:39 pm

Hvata me panika, treba mi pomoc.

Post od Tanja2016 »

Dobro vece, nova sam na forumu.

Zovem se Tanja, imam problem, operisana sam pre mesec ipo dana, u bolnici su mi svasta rekli da moze svasta da mi operisu jel nisu znali tacno sta je, ja sam imala pucanje slepog creva koje oni nisu mogli da prepoznaju. Mislili su da imam rak debelog creva pa su mi rekli da moze da se desi da mi vade debelo crevo pa da mi kesu stavljaju, pa su onda pricali da moze da se desi da mi prespajaju creva... Mene su sa time nastrasili uzasno, na kraju se ispostavilo posle kolinoskopije da nije rak debelog creva pa su se tek tada zbunili sta je, za par dana su morali da me otvore da bi videli sta je, kada su me otvorili imali su i sta da vide, to sto se na skeneru prikazivalo da ima nesto na debelom crevu to se ispostavilo da je bio gnoj koji je bio izmedju tankog i debelog creva, pa su ocistili sve i skratili mi 20cm tankog creva, operacija je protekla dobro, e sada kada su me pustili kuci ja sam pocela da posle svakog jela i posle dima cigare da idem do toaleta na veliku nuzdu (nekad je retka a nekada normalna stolica), takodje mi se desava od kako sam dosla iz bolnice da me hvata panika evo kako to izgleda: Ne mogu da progutam, pocne srce da mi brzo lupa, imam osecaj da cu da padnem u nesvest, muka mi je, idem odma u WC, sva se uspanicim, moram da se umivam ladnom vodom, moram da se setam po kuci.Eto moj problem je sada to sto se sva uspanicim i ne bude mi dobro, molim nekog za odgovor, jako se brinem.
Tanja2016
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2016 5:39 pm

Re: Hvata me panika, treba mi pomoc.

Post od Tanja2016 »

(ne mogu da nadjem nigde da dodam pa zato pisem kao odgovor) I kako da zaustavim cestu stolicu, posto je to preterano da skoro non stop idem u wc posle jela i dima cigare, molim za odgovor.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако и после дима цигаре идеш у ВЦ онда је то на психичкој бази. Пробај да користиш препарате валеријане за смирење, на пример Сентис.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ja bih bio u stanju da i ne jedem (mala šala) a ne d ne pušim, nije šala, ako bi mi to stvaralo problem.
TI SI SE UPLAŠILA SVEGA TOGA i sad tek živci proradili, pokušaj ovim što je aca rekao al ne znam na samu stolicu kako utiče valerijana, pa probaj...
U svakom slučaju ako ne možeš sama, pokušaj uz pomoć lekara da malo smiriš, bilo je to stresno naravno.
srećno
Odgovori