Hronicni Sindrom Zamora.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
MnD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 7:49 pm

Hronicni Sindrom Zamora.

Post od MnD »

Ovako moja situacija je sledeca:
Ja sam musko imam 24 godine.
2005 godine sam posle upisa faksa nenadano se razboleo i zavrsio sam u klinicko bolnickom centru Zemun zbog visokog pritiska 180 sa 100 koji nije padao ni posle dve injekcije.Nakon 3 nedelje analiza ustanovljen mi je anxiozno-depresivni syndrom.Po povratku iz bolnice posle mesec dana ja sam se stvarno razboleo , nisam mogao nista da pojedem.Sta god sam pojeo ili sam imao nagon na povracanje ili me je teralo u WC.Poceli su bolovi u misicima nogu , nesanica , tresao sam se , imao sam povisenu temperaturu 38.5.
Vise nisam mogao da idem na fakultet ispisao sam se.Nasao sam posao na sugestiju roditelja i nakon 6 meseci posla doziveo sam kolaps i morao sam da prestanem da radim.Lezao sam u krevetu premoren i za 2 meseca sam izgubio 15 kilograma jer nisam mogao nista da jedem!Od tada sam posetio ogroman broj doktora i uradio veliki broj analiza i nista mi nije ustanovljeno.Pojavili su mi se novi simptomi ,problemi sa koncentracijom , problemi sa pamcenjem , zujanje u usima , glavobolje , hipersenzitivnost na svetlost.Zavukao sam se u svoju sobu ,zamracio sam prozore.Ziveo sam na minimumu.Trazeci dijagnoze naisao sam na Hronicnim Sindromom Zamora koji je najvise odgovarao mojim simptomima .Trazeci tretmane pronasao sam Marshalov Protokol (http://www.MarshallProtocol.com) koji je davao najvalidnije objasnjenje da je CFS izazvan bakterijama bez celijskog zida tj l-formama , i sam sam bio primetio da mi se stanje bilo popravilo kad sam uzimao antibiotike Klaritromicin i Amoxicilin u vezi tretmana Helicobacter Pylori.Pokusao sam da ubedim lokalnog doktora da radi sa mnom Marshalov Protokol ali bezuspesno. Promenio sam dijetu prema Marshalovom Protokolu i vec tada sam primetio poboljsanje u gastrointestinalnim simptomima.

Da li ima neki doktor koji je se razume u Marshalov Protokol ili koji je spreman da uradi Marshallov Protokol sa mnom ? Verujte mi ocajan sam svi ostali alternativni tretmani su dali malo efekta.
Odgovori