Hronicni gastritis
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 10, 2013 8:29 pm
Hronicni gastritis
Zdravo. Kada sam imala 17 god poceli su problemi sa zeludcem i zuci. 2010 sam bila na odeljenju gastroenterologija i konst su da imam hronicni gastritis i presavijenu zucnu kesu. Ali ja vec 3god ne pijem lekove i ne idem na kontrole. Da li moze da se desi da dobijem rak?
Re: Hronicni gastritis
Прочитај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, писао о кандиди и туморима. Свакако набави и прочитај књигу "Алкализуј се или умри".
Ja sam gastritis dobio u 25.oj,sada imam 33 godine.Samo 3 stvari su ti bitne.Da izbegavas hranu koja iritira zeludac,da izlecis helikobakteriju ako je imas i da smanjis stres ako postoji.Ja sam ovu drugu stvar davno resio,ali prvu i trecu nisam, tako da se zlopatim sa gastritisom jako dugo.Hronican ne znaci dozivotan.Kada resis to u mladosti,zaboravices i da si imala problema.Neces nikakav rak dobiti,nemoj ni da razmisljas o takvim glupostima.
e ovako lepo od neleta nisam ocekivao---no svaka cast.
moj gastroenterolog ne pridaje toliki znacaj helikobakteriji-kao sto kaze nele hrana je lek--sto sam moze svako-drugo nervoza je neprijatelj koga treba oterati ako je moguce bez lekova a ako nije onda lek--sta da se radi-
SRECNO
moj gastroenterolog ne pridaje toliki znacaj helikobakteriji-kao sto kaze nele hrana je lek--sto sam moze svako-drugo nervoza je neprijatelj koga treba oterati ako je moguce bez lekova a ako nije onda lek--sta da se radi-
SRECNO