Postovanje od 25.09.2012 hodam po bolnicama u Doboju 7 dana te u kc.B.Luka 18 dana i ustanovljeno mi je da imam upalu bubrega ,.Da pomognem ,inace povisen pritisak imaam od pre 6 godina i na lijekovima sam bio ali nisam pratio stanje ,dobro sam se osjecao tako da nisam isao na kontrole .Pre ti 6 god .ustanovljeno je da sam imao manji mozdani udar ,te UZ.abdomena otkriven mi je pijesak u desnom bubregu i da je bio nesto manji oda lijevog .Danas mi je konstatovana ova. bolest ,nalazi
kreatinin :393 bio pre mesec 440 ,urea 22,8 bila pre 35 ,SE 15 pre 55 ,ostali nalazi u granicama normale bio je pao hemoglobin na 100 ali je sada oko 121 .bolji ..
Pa me interesuje dali je neko imao slican problem, dali je moguce vratiti ovaj kreatinin na neku manju vrednost i sa cime .Doktori mi nisu propisali nista za popravku sem lijekova za izmokravanje i za visok pritisak ..
P.S. Nije radjena biopsija biopsija bubrega ...
Unaprijed se zahvaljujem ..
imam 39 godina .Pol .M
HRONICNA INSUFICIJENCIJA BUBREGA
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: HRONICNA INSUFICIJENCIJA BUBREGA
Ти си се запустио, а лекари те докрајчили.
За упалу бубрега - ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду (нема га по радњама). Још понеки чај из Института "Јосиф Панчић".
За циркулацију јабуково сирће и мед у води.
За притисак погледај на мом сајту. Нисам сигуран колико ти тај савет може помоћи јер си већ добро забраздио са болестима и компликацијама због лекова.
Линкове, рецепте и текстове можеш да нађеш на мом сајту Ацин сајт (адреса и у профилу).

За упалу бубрега - ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду (нема га по радњама). Још понеки чај из Института "Јосиф Панчић".
За циркулацију јабуково сирће и мед у води.
За притисак погледај на мом сајту. Нисам сигуран колико ти тај савет може помоћи јер си већ добро забраздио са болестима и компликацијама због лекова.
Линкове, рецепте и текстове можеш да нађеш на мом сајту Ацин сајт (адреса и у профилу).