hronični umor

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
henrikinaski
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 12:57 pm

hronični umor

Post od henrikinaski »

Osećam se prilično loše zadnjih nekoliko dana. Prethodnih 10 dana počeo sam da igram i treniram fudbal i dani su mi uglavnom izgledi: spavam treniram izlazim pušim pijem i opet. U petak sam izlazio a u subotu igrao utakmicu i umorio se. Uveče sam opet izašao i spavao do 14:00h, i opet igrao utakmicu i umorio se. Uveče sam odlučio da odmorim i legao sam ranije. Sutradan sam opet dugo spavao, i nismo imali trening pa sam mislio da sam se potpuno odmorio, medjutim kad sam otišao do grada uveče i zapalio cigaretu osetio sam mučninu i nakon pola sata povratio večeru. Mislio sam to je to, ali i danas opet osećam pomalo mučninu u želudcu i jako sam umoran i neispavan iako sam spavao 10 sati. Da li me savladao neki virus, ili je fizički umor ili možda nikotinski šok? Unapred zahvalan.
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Re: hronični umor

Post od Bobilica »

S obzirom na tvoj nacin zivota, nije ni cudo sto si stalno umoran. Pokusaj da ustajes ranije a da legnes da spavas na vreme. Hrani se pravilno, izbaci cigarete...
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Bobilica napisao:S obzirom na tvoj nacin zivota, nije ni cudo sto si stalno umoran. Pokusaj da ustajes ranije a da legnes da spavas na vreme. Hrani se pravilno, izbaci cigarete...
henrikinaski, najbolje da spavaš ceo dan. :wink:
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Bobilica napisao:S obzirom na tvoj nacin zivota, nije ni cudo sto si stalno umoran. Pokusaj da ustajes ranije a da legnes da spavas na vreme. Hrani se pravilno, izbaci cigarete...
Apsolutno se slazem sa ovim.
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Prosto briljantno.
Odgovori