hronični umor
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 12:57 pm
hronični umor
Osećam se prilično loše zadnjih nekoliko dana. Prethodnih 10 dana počeo sam da igram i treniram fudbal i dani su mi uglavnom izgledi: spavam treniram izlazim pušim pijem i opet. U petak sam izlazio a u subotu igrao utakmicu i umorio se. Uveče sam opet izašao i spavao do 14:00h, i opet igrao utakmicu i umorio se. Uveče sam odlučio da odmorim i legao sam ranije. Sutradan sam opet dugo spavao, i nismo imali trening pa sam mislio da sam se potpuno odmorio, medjutim kad sam otišao do grada uveče i zapalio cigaretu osetio sam mučninu i nakon pola sata povratio večeru. Mislio sam to je to, ali i danas opet osećam pomalo mučninu u želudcu i jako sam umoran i neispavan iako sam spavao 10 sati. Da li me savladao neki virus, ili je fizički umor ili možda nikotinski šok? Unapred zahvalan.
Re: hronični umor
S obzirom na tvoj nacin zivota, nije ni cudo sto si stalno umoran. Pokusaj da ustajes ranije a da legnes da spavas na vreme. Hrani se pravilno, izbaci cigarete...
henrikinaski, najbolje da spavaš ceo dan.Bobilica napisao:S obzirom na tvoj nacin zivota, nije ni cudo sto si stalno umoran. Pokusaj da ustajes ranije a da legnes da spavas na vreme. Hrani se pravilno, izbaci cigarete...

Apsolutno se slazem sa ovim.Bobilica napisao:S obzirom na tvoj nacin zivota, nije ni cudo sto si stalno umoran. Pokusaj da ustajes ranije a da legnes da spavas na vreme. Hrani se pravilno, izbaci cigarete...
Prosto briljantno.