hrkanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 24, 2005 8:30 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hrkanje
Da li neko moze da preporuci neki preparat protiv hrkanja?Moj decko strasno hrce i to je neizdrzivo a svi preparati koje je do sada probao nisu pomogli.Cula sam da se radi i operacija.Zna li neko gde i da li je to komplikovan zahvat.Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
hrkanje se moze korigovati kod otorinolaringologa ( ORL ) i najbolje je da se obratis kod nekog lekara te specijalizacije.
u medjuvremenu treba pokusati sa vrlo efikasnom metodom, naime dnevno treba vrlo glasno pevati dvadesetak minuta. efikasnije je da se peva u poslepodnevnim satima, odnosno sto kasnije uvece. ako je moguce najbolje je da se peva od jednom tih 20-tak minuta.
u medjuvremenu treba pokusati sa vrlo efikasnom metodom, naime dnevno treba vrlo glasno pevati dvadesetak minuta. efikasnije je da se peva u poslepodnevnim satima, odnosno sto kasnije uvece. ako je moguce najbolje je da se peva od jednom tih 20-tak minuta.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 01, 2013 2:18 pm
Re: hrkanje
Mene interesuje da li je neko ko je imao problema sa hrkanjem imao i problema sa belim jezikom, kao i da li hrkanje može biti uzrok toga?
Re: hrkanje
Бео језик - гљивице.
Хркање - слаби мишићи или гојазност. Погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Хркање једну делотворну вежбу за јачање одговарајућих мишића.
Хркање - слаби мишићи или гојазност. Погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Хркање једну делотворну вежбу за јачање одговарајућих мишића.