hrkanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
dragana322
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2005 8:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hrkanje

Post od dragana322 »

Da li neko moze da preporuci neki preparat protiv hrkanja?Moj decko strasno hrce i to je neizdrzivo a svi preparati koje je do sada probao nisu pomogli.Cula sam da se radi i operacija.Zna li neko gde i da li je to komplikovan zahvat.Hvala
fizio/osteo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od fizio/osteo »

hrkanje se moze korigovati kod otorinolaringologa ( ORL ) i najbolje je da se obratis kod nekog lekara te specijalizacije.
u medjuvremenu treba pokusati sa vrlo efikasnom metodom, naime dnevno treba vrlo glasno pevati dvadesetak minuta. efikasnije je da se peva u poslepodnevnim satima, odnosno sto kasnije uvece. ako je moguce najbolje je da se peva od jednom tih 20-tak minuta.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
Estrellita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 01, 2013 2:18 pm

Re: hrkanje

Post od Estrellita »

Mene interesuje da li je neko ko je imao problema sa hrkanjem imao i problema sa belim jezikom, kao i da li hrkanje može biti uzrok toga?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: hrkanje

Post od aa_aca »

Бео језик - гљивице.

Хркање - слаби мишићи или гојазност. Погледај на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Хркање једну делотворну вежбу за јачање одговарајућих мишића.
Odgovori