pozzzz
e ovako...
imam 28 godina...pri ginekoloskom sistematskom pregledu pre 6 godina,mi je doktorka dala tablete prvo logest pa diane 35 da uzimam jer su mi menstruacije bile neredovne,imala sam i cisticu vodenu koja je brzo i pukla... uzimala sam ih 2 godine..... i prilikom pauze su mi iskocile bubuljice po vratu i licu,e onda sam kod dermatologa visila da ih se resim.... kontreceptivne pilule vise nisam uzimala...ciklus se regulisao koliko toliko..tj. dobijala sam na 35 dana 32....nekad i na 45 itd... e sad primetila sam posle nekog vremena da imam dlacice crne oko grudi i na bradi...po 4-5 . jednom prilikom sam iscupala i primetila da iz iz dela gde sam iscupala ima nesto....i pritisnula sam i izaslo je neki sekret...kao iz mitisere .."glistica" bele boje...i jos iz jednog meta pored bradavice...znaci ne sekret iz bradavice nego pored...kod areole... i prvo nisam obracala paznju....medjutim sad vidim da to kad istisnem izadje i posle odredjenog vremena se napuni ponovo .... secam se da sam pre neku godinu to bila pritisla i videla ali sam mislila da je to mozda nakupljeno nesto bezazleno...ali sad me vec nervira i ne znam sta je....bila sam kod doktorke i pokazala,juce. Uputila me je da vadim hormone..( prolaktin,lh,fsh,estradiol,testosteron) i ultrazvuk dojke i citolosku analizu sekreta iz dojke.E sad treba da sacekam dan kad se vade hormoni... i uz dojke.......
Da li neko zna sta je to? jel ima neko odgovor? Kakav je to sekret? E da,bila sam pre nekoliko meseci kod ginekologa i radio mi je UZ jajnika i bilo je ok,papa uredan.
hormoni i zena
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: hormoni i zena
Po vasem opisu moze biti bilo sta, tesko je reci ovako na nevidjeno
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: hormoni i zena
danas sam vadila hormone 4 dan ciklusa.dobila rezultate
fsh 7,36
lh 9,12
prolaktin 355,20
testosteron 0,600
estradiol 47,42
vidim da je sve u granicama normale,ali odnos lh i fsh?
da li to mozda ukazuje na policisticne jajnike? bila sam na uz pre 7 meseci i bilo je ok,nije mi nista ginekolog rekao. sledece nedelje idem na uz.
fsh 7,36
lh 9,12
prolaktin 355,20
testosteron 0,600
estradiol 47,42
vidim da je sve u granicama normale,ali odnos lh i fsh?
da li to mozda ukazuje na policisticne jajnike? bila sam na uz pre 7 meseci i bilo je ok,nije mi nista ginekolog rekao. sledece nedelje idem na uz.