Ovako.Mozda sam na pogresnom mestu,ali vec duze vreme razmisljam o ''problemu'' zvanom ''homoseksualnost''.Da se odmah razumemo-ja sam heteroseksualka(samo da me ne shvatite pogresno).Pre nisam toliko o ovome razmisljala....Ali od poslednje 'Gay Parade' se bas cesto vrte diskusije o homoseksualcima,paradi,i svemu vezanim za njih.Malo sam se zainteresovana,a i inace volim vise saznavati o ljudskoj psihi,inace o ljudima...Volim cuti tudja misljenja,i tako mozda i po nesto vise o sebi saznati ili prihvatiti nesto novo...Da ne duzim-itanja su sledeca:
-Da li vi mislite da je to bolest?
-Ako 'DA' -zasto je to po vama bolest,a ako je odgovor 'NE'-opet,zasto to nije po vama bolest?
-Da li su ljudi homoseksualnog opredeljenja isti(cula sam da ih mnogi "smestaju u posebnu ladicu" zbog njihovog seksualnog opredeljenja) kao i ''ostali'',tj. heteroseksualci?
-Kako se ponasate prema takvim ljudima?
-Da li ih osudjujete zbog necega(bilo cega)?
-Da li je po vama O.K. homoseksualno vencanje i to sto neki cak usvajaju decu?
-Da li oni mogu da VOLE?
Ako imate jos nesto na to da dodate-napisite,zanimalo bi me.
E,sad...Mozda bi bilo fer da i ja napisem neko svoje misljenje o tome. :::
Prvo i drugo-mislim da nisu bolesni.Kao sto je neko rodjen ovako ili onako pa voli sport,neko citanje ili nesto trece,tako neko od njih voli (ako je musko) muskarce umesto zene,ili je mozda biseksualac pa voli i jedno i drugo.Ne vidim zbog cega bi to bila bolest.Psihicki poremecaj.Nikako.Naravno da nisam strucnjak,to je samo moje misljenje.Ne kazem,mozda ja nisam u pravu,ali po meni su oni normalni.U ostalom-gde su dokazi za to(nema dokaza ni da su normalni,ali ako nema ni da su ''nenormalni'' je totalno bezveze prozivati ih)?Ok,'ajde nenormalni su...Ali kako,po cemu mi to da znamo??Nemojte mi reci ono cuveno(i odavno ofucano) ''Bog je stvorio Adama i Evu,a ne Adama i Stevu''.Lepo je sve to,ali i sami znate da nije sasvim sigurno da je Bog njih stvorio?Zar ne?Takodje-cesto se,ako nesto nije sigurno,poredi sa zivotinjskim svetom(i ako ni to nije bas u redu,ali 'ajde).Ali i tu imate 'problem'.Postoje i zivotinje koje su ''gay''.Tako da,kad sve to pogledate,prozivanje i sve ostalo nabrojano je bespotrebno i mislim da nije u redu nekoga zavitlavati.Vecina vas zapravo ne misli da su bolesni vec samo zeli da se ''istresa'' na nekome(ne kazem ko,sta,kako,gde,ali zna se da ima ljudi koji ce gay-a izvuci na ulicu i prebiti ga).Zasto bas njih?To je isto kao ono sa crncima i njihovim ropstvom.Besmisleno je.I nepotrebno.
Trece i cetvrto-Naravno da jesu.Po meni je bilo kakvo svrstavanje,bilo koga,i u bilo kakve grupe, jako glupo i besmisleno.Pa hocemo li sada po ''grupama'' svrstavati/odbacivati/izolovati/ili sta vec sportiste?Ili mozda pevace?Glumce?Ili necemo tako,mozda levake na jednu a desnjake na drugu stranu?Ili plavuse na jednu a crnke na drugu stranu?Oni koji vole zivotinje tamo,a oni koji ne 'vamo?Aaaa,a to vam se ne svidja,a?Pa vidite.Mogli biste se nekada staviti u njihov polozaj.Zasto ih mrzeti?Bez razloga ih mrzite i prozivate,odbacujete.Samo ako je gay mora da znaci da je glup,beskoristan,ovakav ili onakav?Ne mora da znaci.Ja znam dosta njih,i bolje su osobe od veeeeeeeeeeeeeeelike vecine heteroseksualaca.Oni su mnogo emotivniji,mnogi imaju vise skole,obrazovanja,hobija,i zasluzuju da budu cenjene osobe.
Peto-A imam li razlog za to?Ne?Pa ne.
Sesto-Ako se ljudi vole-zasto da ne?U svetu je sve vise mrznje,svi samo gledaju kako da drugome podmetnu nogu...Trebalo bi vise gledati kako da se ljubav siri a ne da se i to malo ubije,i nestane.Sto se usvajanja dece tice-Bolje da mu dve tate ili dve mame prze ljubav nego da samo cuci u uglu nekog doma,ili cak ulice.Tacno je da je bolje biti sam nego sa bilo kim,ali to nije uvek slucaj.Sad nije...
Sedmo-Naravno da mogu.Svi ljudi mogu da vole,tako da mogu i oni.Samo sto mi imamo predrasude jer su oni obicno sabijeni u cetiri zida.A kako ne bi bilo tako kad se zna vrlo dobro da bih ,da su na ulici,neko gadjao ciglom?A cim odu u sobu svi misle da ce raditi 'zna se vec sta',i da ce se sve zavrsiti na tome.E pa nije tacno.Homoseksualci su jako cesto mnogo emotivniji od heteroseksualaca.U ostalom,vi samo necete da pogledate,ali gde god se okrenete-i kod heteroseksualaca ima mnoooooooooooooooooooogo njih koji samo o sexu razmisljaju.Samo sto je vecini vas samo lakse reci da nije tako nego malo vise upregnuti mozak(a kod nekih i lesnik u glavi).
Toliko od mene,a ocekujem i vasa misljenja i odgovore na ovo moje napisano.
Pozz~
Homoseksualnost
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Homoseksualnost
Nije normalno, to sto je neko rodjen takav ne znaci da je rodjen normalan. To nije prirodno i takav oblik ponasanja nema buducnos u smislu produzenja vrste (vestacku oplodnju i slicno nam je donela moderna nauka, to je nesto drugo). Kod zivotinja postoje neki oblici takvih ponasanja ali su te jedinke uvek odbacene i ne prolaze prirodnu selekciju jer ne mogu da obavljaju osnovnu biolosku funkciju.
Brak, deca, parade i propagiranje toga kao normalnog - NE. To je sve produkt gay lobija. Sto se ostalog tice, nek gledaju svoja posla i zive svoj zivot kao sto svi rade.
Brak, deca, parade i propagiranje toga kao normalnog - NE. To je sve produkt gay lobija. Sto se ostalog tice, nek gledaju svoja posla i zive svoj zivot kao sto svi rade.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am
Re: Homoseksualnost
Da li vi mislite da je to bolest? - Da! To što su rođeni takvi ništa ne govori, svejedno su bolesni. Ima ljudi koji boluju od svakakvih bolesti (recimo dijabetes), koji su rođeni takvi, i oni su bolesni, tako da su i pederi bolesni.
Ako 'DA' -zasto je to po vama bolest,a ako je odgovor 'NE'-opet,zasto to nije po vama bolest? - Obrazlošio sam u prethodnom odgovoru.
Da li su ljudi homoseksualnog opredeljenja isti(cula sam da ih mnogi "smestaju u posebnu ladicu" zbog njihovog seksualnog opredeljenja) kao i ''ostali'',tj. heteroseksualci? - Ako se drže podalje od mene u seksualnom smislu ok su.
Kako se ponasate prema takvim ljudima? - Sve zavisi od njih.
Da li ih osudjujete zbog necega(bilo cega)? - Osuđujem one koji pederizam propagiruju kao normalnu pojavu i slične gluposti.
Da li je po vama O.K. homoseksualno vencanje i to sto neki cak usvajaju decu? - NIKAKO! Ni jedno ni drugo... Hajde onda pedofilima, zoofilima, dendrofilima i ostalim bolesnicima da dozvolimo isto...
Da li oni mogu da VOLE? - Kakvo je ovo pitanje?
Ako 'DA' -zasto je to po vama bolest,a ako je odgovor 'NE'-opet,zasto to nije po vama bolest? - Obrazlošio sam u prethodnom odgovoru.
Da li su ljudi homoseksualnog opredeljenja isti(cula sam da ih mnogi "smestaju u posebnu ladicu" zbog njihovog seksualnog opredeljenja) kao i ''ostali'',tj. heteroseksualci? - Ako se drže podalje od mene u seksualnom smislu ok su.
Kako se ponasate prema takvim ljudima? - Sve zavisi od njih.
Da li ih osudjujete zbog necega(bilo cega)? - Osuđujem one koji pederizam propagiruju kao normalnu pojavu i slične gluposti.
Da li je po vama O.K. homoseksualno vencanje i to sto neki cak usvajaju decu? - NIKAKO! Ni jedno ni drugo... Hajde onda pedofilima, zoofilima, dendrofilima i ostalim bolesnicima da dozvolimo isto...
Da li oni mogu da VOLE? - Kakvo je ovo pitanje?