Samo i ja da bacim jednu kosku:)....prvo da kazem da je homeopatija kao jedan od alternativnih nacina lecenja u danasnje vreme potpuno izjednacen sa konvencionalnom medicinom...Smatram da je bolje i to probati nego krkati sake tableta pod parolom "sto sarenije to bolje"...
ja sam tek mesec dana pod terapijom i u nekim odredjenim stvarima se osecam bolje...Mislim moji problemi su minorni u odnosu na mnooooge koje nailazim na ovom forumu i zato smatram da dijagnoze treba uspostavljati kod njih(homeopata) jer je metod neprevazidjen (dok se ipak u konvencionalnoj medicini oslanjamo na znanje i subjektivnost lekara, a ti kad vidis nekog lekara prvi put nemas pojma koliko i koje je ispite platio i prosao na vezu

naravno da ozbiljne stvari ne treba leciti homeopatskim putem, jer ipak treba malo vise vremena da bi se videli rezultati...a u nekim slucajevima svaki sekund je bitan...
ja sam za sada odusevljena i nisam ni paru zalila...By the way sada su se prebacili u beogradsku 34,nisu vise 35.telefoni su 011/3440346 i 011/2439884! srecno!