Nakon operacije varikocele dobio sam hlamidiju i evo vucem je vec dve godine.Popio sam tonu lekova/vibramicin,dovicin,vizaren,hemomicinitd/popio hektolitre cajeva,hlamisana,promenio nekoliko doktora i bolnica i sta sve nisam uradio ali tegobe ne prestaju.Posebno me iritira pecenje duz i na vrhu kanala i osecaj tezine u testisima.Na nekoliko zadnjih testova/dif/nije mi nadjena hlamidija radio sam i igg,igm test koji je takodje negativan.medjutim
ja i dalje imam iste probleme.Mojoj zeni ni na jednom testu nije nadjena hlamidija iako smo u jednom periodu imali odnose bez condoma.
ljudi pomozite poludecuuuuu
hlamidija forever
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
U klinickoj praksi lecenje chlamidiae je vrlo tesko i bez obzira na zvanicne stavove da se efikasno leci antibioticima(npr.4 caps.azitromicina odjednom uspesno izleci chlamidiju)u praksi je to vrlo tesko i vrlo cesto bezuspesno.Stvar je pouzdanosti testova,a najbolji je uretralni bris i rekao bih jedini pouzdan.Ako zaista imas problema javi mi se jer sam imao uspesno tretirane klijente i samo da znas da nada postoji i da se moze izleciti,ali na zalost ne samo primenom antibiotika.
hlamidija forever and ever....
lups01 napisao:.Ako zaista imas problema javi mi se jer sam imao uspesno tretirane klijente i samo da znas da nada postoji i da se moze izleciti,ali na zalost ne samo primenom antibiotika.
Sta!!!!!!!!!!!!!Ne da imam problema nego polako ali sigurno ludim.Pored ovih problema koje osecam sa uroloske strane imam i nekakvu analnu fisuru koja mi dodatno pogorsava tegobe koje vec imam.Sto znaci.....ako stvarno mozes da mi pomognes reci sta da radim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!