hiv

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
somsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 26, 2011 12:49 pm

hiv

Post od somsi »

Odlucio sam da se testiram posle 7 meseci.Imao sam seksualno iskustvo sa muskarcem.Pruzali smo oralni seks jedan drugom vise puta.Uveren sam da nemam,hiv,a takodje mi je potvrdio da on nema hiv.Da li imam razlog za paniku???
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: hiv

Post od tamaraft »

Ukoliko ste se testirali i rezultati su bili negativni onda je sve u redu, cemu onda panika? Koristite zastitu prilikom mbilo kog sexa, tako cete imati manje glavobolja u zivotu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
somsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 26, 2011 12:49 pm

Post od somsi »

nenene,danas sam se testirao,u sredu treba da izadju rezultati.100% sam siguran da nemam hiv,takodje sam siguran i za njega,pa zelim da cujem vase mislljenje.
Atomium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 02, 2011 8:49 pm

Post od Atomium »

HIV se prakticno ne prenosi oralnim seksom. Ne postoji nijedan zabelezen slucaj kada se HIV preneo oralnim seksom, nemate raazloga za strah sto se toga tice. Ali se druge SPB prenose oralnim seksom, toga budite svesni.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ne moze niko biti siguran 100% zato si se i testirao pretpostavljam i neka si al sad ti je problem sta dalje i ako dobijes negativan rezultat--
EEEE TO JE NA TEBI---vodi racuna sta dalje braso--bolje biti i bez seksa a pogotovo rizicnog nego rizikovati tu bolest..
I NEMOJ NI DALJE BITI NI U KOGA SIGURAN jer ni u sebe ne mozes posebno ako spadas u rizicnu grupu--al cuvaj se i zastiti se sto vise mozes ili prekini takve kontakte...
vukasinbabin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 6:54 pm

Post od vukasinbabin »

Gey ?
Odgovori