Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Prije sedmicu dana imao sam oralni sex sa devojkom koja je imala malu ranicu nakon depiliranja pa me zanima ako je ona nekim slucajem HIV+ dali sam ja pokupio virus? Ranica je bila oko 0.5mm,nije bilo svjeze krvi...
Pricao sam sa njom i kaze da nije HIV+ sigurno,iako se ja opet bojim.
Dragi moji sto mislite kolike su mi sanse da sam se zarazio ako je ona HIV+ ,oral sam davao svega 2-3 minute...
Znam da nema nista od testiranja mjesecima pa me nekkao utjesite i iznesite neke statistike kolike su mi sanse ako je ona HIV+
Salim se, sledeci put raseci kondom uzduz i preko njega radi oral, uvek ako devojka nije testirana i to ne samo na HIV, nego i na hepatits B, hlamidiju...
pa jel ta neka profesionalaka???? mislim radi na ulici ili je devojka normalnih svatanja i karakternih osobina ili je dasna dusa pa mora da da svakome ko pita? veoma vazno?
Postoji sansa da oralom dobijes hiv i da nema nikakvu ranicu, da znas za ubuduce..
Sto rece onaj covek, ako ti je bas frka teraj nju da se testira.. I ja sam se jednom istripovala da ima, hiv, uvek sam koristila kondom a nisam znala da se oralom prenosi..Ispalo je sve ok, veruj mi bice i kod tebe sem u slucaju da ta nije bas neka profesionalka