HIV, Neka druga polna bolest ili grip?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
aaa1992
- Novi član

- Pridružio se: Sre Jul 27, 2016 2:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
HIV, Neka druga polna bolest ili grip?
Od juče imam jak, suvi nadražajni kašalj, osećaj neke ljutine/trnjenja u grlu, golicanja, osećaj umora i malaksalosti... Veče pre toga sam spavao sa jednom devojkom za koju sumnjam da je imala dosta partnera pre mene, koristili smo kondom. Prošle godine sam imao problem pri mokrenju, osećaj žarenja i peckanja i beli iscedak. Otišao kod dr, vadio krv i mokraću, prepisala panklav i prošlo me je. Da li je moguće da su ove dve stvari povezane? Neko pogoršanje infekcije? I ako jeste kako je to moguće ako smo koristili kondom?
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: HIV, Neka druga polna bolest ili grip?
Вирусна упала грла.
-
aaa1992
- Novi član

Hvala puno na informaciji. Skoro sam imao neku prehladu, i verovatno da mi je opao imunitet pa sam opet zakačio nešto. Kako da sprečim dalje napredovanje infekcije? Puno čajeva, velike količine vitamina C ? 
-
aaa1992
- Novi član

Pošto moram na posao sutra, bavim se terenskim poslom, da li smem da koristim fervex ili coldrex?
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Не смеш да користиш те "магичне" таблете јер упропашћавају имунитет. Од једне ти неће бити ништа али многи их користе као бомбоне. А када им пукне имунитет онда су им криви гени, марсовци и бомбардовање.
За текућу инфекцију лепо си написао: пуно чисте воде, чајева и домаћих супица, квалитетан витамин Ц, лук, пржена сланина на масти, пржена јаја наравно на масти...
Ево ти одличног и провереног препарата против вируса: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet
За текућу инфекцију лепо си написао: пуно чисте воде, чајева и домаћих супица, квалитетан витамин Ц, лук, пржена сланина на масти, пржена јаја наравно на масти...
Ево ти одличног и провереног препарата против вируса: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet