hiv da ili ne?POMOC?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
krsto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 7:46 pm

hiv da ili ne?POMOC?

Post od krsto »

Pre tacno 4 nedelje sam imao zasticen sex sa prostitutkom,ali nisam ejakulirao dok sam bio u njoj vec sam zavrsio masturbacijom ali nisam skidao kondom.E posle svega toga sam video da imam posekotinu na ruci tacno na mestu sa kojim sam dodirivao,trljao kondom.Posekotina nije bila velika,ali kada sam sipao alkohol na nju pekla je.Dva dana posle tog dogadjaja poceo sam da osecam neku vrelinu i gorenje usiju,da bi mi posle dve nedelje na butini iskocila neka cudna crvolika potkozna izraslina,duzine oko pola cm,zatim sam poceo da osecam malaksalost i iritaciju koze na odecu i na dodir.Pocetakom trece nedelje se javlja bol u grlu,otekle limfne zlezde na vratu,mucnina ,suva koza, gubitak apetita,i samo jednom diarea,u principu svi hiv simptomi sa interneta osim temperature,ali sam imao uvek taj osecaj gorenja u telu ali toplomer je uvek pokazivao 36.5c, hvata me velika panika i stres.U roku od tri dana sam smrsao 6kg,posle tacno 23 dana sam isao na test za sve polne bolesti i rezultat negativan na sve.Danas je kraj trece nedelje tj 27
dan i svi simptomi se gube,zlezde na vratu nisu nestale ali su znatno manje,i dalje sam pod ogromnim stresom jos vecim nego na pocetku,sav se tresem i ne mogu da jedem,smrsao sam blizu 7kg,inace sportista sam sa velikom misicnom masom i skoro nikad nisam bolestan .Sutra idem kod lekara i trazim da mi uradi opet standardni elisa hiv test i p24 antigen test,po podatcima sa neta,trebalo bi da ovaj test bude 100% siguran.Sta mislite da li je sve ovo moze biti posledica ogromnog stresa,jer zaista vise ne mogu da funkcionisem normalno,trazicu od doktora da mi urade test po ktatkom postupku jer vise ne mogu da izdrzim,nek mi kazu istinu pa cini mi se da ce mi biti lakse pa i ako bude ono cega se plasim.
Ovo neka bude pouka svima koji planiraju da ucine nesta ovako glupo kao ja,inace ovo je meni prvi i poslednji put i dobra poruka za buducnost
Javljam sutra sta je bilo..pozdrav
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: hiv da ili ne?POMOC?

Post od vasa »

sve moze biti posledica stresa i panike i idi testiraj se da bi se smirio---verujem da nisi zarazen
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Panika, a?
Ma sta panicis, bitno da ti bilo extra, sad moze i hiv da bude nema veze, bitno da je vredelo.
alleksa85
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2010 12:57 pm

Post od alleksa85 »

Sa hivom se danas zivi :wink:
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ko je pametan moze da zivi i bez njega.... ;)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

danas je tesko biti pametan??????????
ako te uhvati ovo uhvatice ono----daj Boze sima bolje nego sto jeste
Odgovori