Hitnoooo. Pomoccc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Vestica98
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jan 23, 2017 9:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Hitnoooo. Pomoccc
Cao. Registrovala sam se na forum zbog problema sa kondilomima. Imam kondilome u grlu iza krajnika skroz bas u zadnjem delu grla, ne znam kako da objasnim. Imala sam pre dve godine veliki problem sa tim na intimnim delovima i posle 2 meseca su otpali i sad se ponovo pojavljuju dole i u grlu. Imam samo 19 godina plasim se da ne ostanem neplodna. Karton kod ginekologa nisam otvorila jos uvek i ne bih da otvaram pa zato trazim pomoc ovde. Sta god da mislite da je dobro probalo ste na svojoj kozi ili ste culi da je dobro pisite mi. Inace i 2 najbolje drugarice imaju problema sa njimaa. MOLIM VAS UPOMOC STO PREE!!!
Re: Hitnoooo. Pomoccc
Vidi ovako, skoro sam slusao doktora koji je pricao o tome. Doktor je poznat u svetu i lecio je mnoge poznate licnosti od raznih bolesti.
Ono sto treba da znas je da ti savremena medicina u tome nece pomoci i ne prihvataj nikakvo fizicko uklanjanje kondiloma jer to nije dobro. Ako se radi hiruskim putem, mogu da se razmnoze, a uklanjanje laserima i azotom tokodje nije dobro jer postoji mogucnost obolevanja od kancera u tom delu.
Tako da, trazi nekoga ko to leci sa travama prirodnim putem.
Ono sto treba da znas je da ti savremena medicina u tome nece pomoci i ne prihvataj nikakvo fizicko uklanjanje kondiloma jer to nije dobro. Ako se radi hiruskim putem, mogu da se razmnoze, a uklanjanje laserima i azotom tokodje nije dobro jer postoji mogucnost obolevanja od kancera u tom delu.
Tako da, trazi nekoga ko to leci sa travama prirodnim putem.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Hitnoooo. Pomoccc
Препоручио бих ти домаћи препарат против вируса који сам овде описао: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet. Проблем је што он делује на дуже стазе јер ти треба бар две седмице да га направиш и месец дана да почне да делује.
Лично бих пробао да их решим и петролејом за осветљење али не знам да ли делује.
Лично бих пробао да их решим и петролејом за осветљење али не знам да ли делује.