Hitno, uplasena
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Hitno, uplasena
Molim vas za pomoc, imam koksaki koji je utvrdjen 1.novembra, cb3 1024 i cb4 512. Krav sam vadila 1.oktobra. zamaram se, gusi me i imam lupanje srca. Radila sam uz. Da li neko zna da pprotumaci nalaze.leva pretkomora 29mm. Mitralni zalisci parcijalno fibrozni, PMK elongiran, ocuvane pokretljivosti. Transmitralni protok ukazuje na ocuvanu dijastolnu funkciju. Leva komora dimenzija 40/30mm, debljine zidova 7/7mm, ef oko 60%, bez seg ispada. Koren aorte urednih dimenzija 25mm, valvula trolisna, kuspusi blago zadebljani, ocuvane separacije. Asc.aorta urednih dimenzija 23mm. Desna komora 15 mm.TV i PV deluje uredno. U srcanim supljinama se ne vizuealiz.strane mase. Bez tecnosti u srcanoj kesi. Registruju se perikardne adhezije u aplikalnom delu iza lat i post zida. Zakljucak: perikardne adhezije. Uz je radjen 18.11. Na bolovanju sam vec mesec dana, danas na komisiji su me dr zaplasili recima ako je to prava dijagnoza, nije bas naivna, MIOKARDITIS. A meni kardiolog iz doma zdravlja to nista nije rekla, a napisala je to u dijagnozi. Ja se plasim sta je sad, posto me stalno gusi i imam aritmje da li je srce oslabljeno i da li ako je taj miokarditis, da li je bio ili ga imam, i da li ce mi srce jos oslabiti. Bas sam uplasena. I dalje se zamaram, gusi me, kuci sam ne radim fizicki nista, ali imam dvoje male dece. To je i vise nego dovoljno. Imam 37 godina. Neka mi neko odgovori molim vas. Pijem vit c, koenzim q10, magnezijum i oligogal se. Kardiolog je na bolovanju i primaju u domu zdravlja samo hitne slucajeve, a sve ostalo kod opste prakse.