Zdravo svima imam jedan problèmes koji me muci duze vreme u pitanju je moja visina,visok sam oko 178-9cm znam da je to dobra visina i te gluposti Ali ja kad sam pré bio visok 175,5cm radio sam neke vezbe za rast za "ubrzavanje rasta u visinu"
Dalí ce mi to usporiti rast il zaustaviti ja sam to pokusao samo jednom i trajalo je oko 10min u pitanju je spanski vidéo u kojem zena pokazuje koje vezbe raaditi da bi porasli nekolko cm,probao sam i onu vezbu za ispravljanje ledja npr sagnemo ledja par dignemo oba dve ruke oko ledja to jest iza,Dalí moze tout da uspori moj rast ili cak da ga uspori odgovorite molim vas znam da sam porastao 2-3cm Al ipak se brinem zeleo bih dans porastem bar do 181-2cm pozz.
Hitno mi treba pomoc!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Hitno mi treba pomoc!
Bajrame
NE opterecuj se covece--jesmo li ti vec pisali koji put vec.
Ma kod tebe nije problem visina nego nesto drugo nazalost-otidji ti kod psihologa-jer ne vredi drugacije.
JA verujem da je to tebi problem i ti ga tako tretiras al daj Boze da ti je to najveci problem.
JEL TI ZNAS ZASTO DECU SALJU NA KOSARKU?
JEL SE SECAS DA SMO TI OVDE PISALI DA SE MANES KOMPJUTERA VEC NAPOLJEEEEE
NA REKREACIJU
NE opterecuj se covece--jesmo li ti vec pisali koji put vec.
Ma kod tebe nije problem visina nego nesto drugo nazalost-otidji ti kod psihologa-jer ne vredi drugacije.
JA verujem da je to tebi problem i ti ga tako tretiras al daj Boze da ti je to najveci problem.
JEL TI ZNAS ZASTO DECU SALJU NA KOSARKU?
JEL SE SECAS DA SMO TI OVDE PISALI DA SE MANES KOMPJUTERA VEC NAPOLJEEEEE
NA REKREACIJU
Re: Hitno mi treba pomoc!
Vasa znam da ste mi pisali o kosarci i sve to al najveci problem ko sto sam naveo je moja visina znaci najvise bih voleo sa porastem do 181cmil 2 ipak hvala na savetima nemam nikakve psiholoske problème hvala bogu nego me visina brine to je sve