Hitno mi treba pomoc!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 18, 2013 9:57 pm
Hitno mi treba pomoc!!!
Ja sam Aleksandra,imam 16 godina,krecem u 2.godinu srednje skole i imam veliki problem. Majka me je rodila u nepunih 16 godina,otac je imao 19. Sve je bilo ok dok se brat nije rodio i dok otac nije poceo da radi po gradovima u Srbiji. Osecala sam se usamljeno,imala sam veliki nedostatak paznje,ljubavi i svega sto svakom detetu roditelji treba da pruze. Moji su se razveli,imala sam 7 godina,brat 2. Tada pocinje pakao u mom zivotu koji traje punih 9 godina i ne znam kada ce da prestane. Otac i majka su se dosta sudili,za starateljstvo,otac je prijavio brata od ujaka da za seksualno zlostavljanje nad mojim mladjim bratom. To nije tacno! Bio je moju majku u sred skolskog dvorista,hteo da je ubije,isao kod nje sekirom i bombom da ih raznese. I na kraju pokusao sebi da presece vene. Ja sam sve to gledala,a imala sam samo 8,9 godina. To je veliki stres za mene i velika trauma koja me i dan danas muci. Svi problemi su stali na kratko. Ali je opet krenulo. Otac mi se ozenio po drugi put ima sina. Sa njegovom zenom sam imala ok odnose dok nisam shvatila da me namesta kod oca,zbog nje me je tata 5 puta isteravao iz kuce. Majka se skoro udala ima sina. Zivela sam kod nje dok nije pocela da radi i mene terala da cuvam mladjeg brata,zapostavila sam skolu,drustvo,sve,po ceo dan sam ga cuvala. Posle svega toga desili su mi se neki ginekoloski problemi,imala sam 3 operacije sa samo 15 godina,otac mi ni jednom nije dosao u bolnicu. Posvadjala sam se sa mamom,rekla je da je vise ne zanimam i da ne pitam za nju,otisla sam kod tate da zivim sa nadom da ce mi tamo biti bolje ali ne. Upoznala sam decka koji je fenomenalan,koji mi pomaze da prebrodim sve ovo,stvarno je divan! Otac mi neda iz kuce da izlazim,psihicki me maltretira,zatvorena sam u sobi po ceo dan. On bije svoju drugu zenu,ona ga je prijavljivala i povlacila tuzbu ne znam zbog cega. I ja sam planirala da ga tuzim ali ne znam gde,kako,i gde da odem posle. Sto je jos gore vodio me je 15 dana da radim u malinama,i nije mi dao ni dinar od zaradjenih para. Obecao mi je da cu sa deckom da idem na more ali od toga nema nista. Sada mi je i to zabranio. Osecam da pocinjem da ludim. Ponekad stvarno mislim da je jedini nacin da se ubijem. Stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije,ne vidim put. Zato molim za pomoc,da me neko stariji,iskusniji posavetuje,da mi kaze sta da radim i kako da izadjem iz ove nocne more. Hvala unapred.