hitno

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
rajun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 2:50 pm

hitno

Post od rajun »

lecila sam se 2008 god. sa dijagnozom F43.2 i terapijom zoloft tablete 50mg ujutro i ksalol tablete 0.25mg 3x1.posle jednogodisnje terapije sm se osecala prilicno dobro .Na svoju ruku sam postepeno prestala sa terapijom.2010 pocinju mi ponovo simptomi slicni predhodnima ali uz preporuku lekara opste prakse pocinjem sa uzimanjem bromazepama i propranola po potrebi,posle izvesnog vremena bes poboljsanja odlazim u privatnu ordinaciju gde mi prepisuju eglonyl kapsule jednu dnevno i demetrin po potrebi,a kasnije dodaju i moditen 1mg dnevno.Ovu terapiju uzimam vec skoro godinu dana ali bez poboljasanja,cak mislim da dolazi do pogorsanja mog stanja.Prestala sam da radim,povlacim se u sebe,ne prilagodjavam se novonastalim situacijama,izbegavam veca okupljanja, i sl. u takvim situacijama mi obicno dolazi do podrhtavanja ruku,uznemirenosti,pojacanog lupanja srca i ne retko povecanog pritiska.l
sa postovanjem G.r
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: hitno

Post od vasa »

moras sa doktorom da dogovoris da ti menja terapiju ili menjaj doktora nema trece
rajun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 2:50 pm

Re: hitno

Post od rajun »

Da li neko ima slicna iskustva u ovoj oblasti.Zanima me kako na vas deluju ovi lekovi i da li od ovog stanja ima izlecenja
Odgovori