Hitno mi je potreban savjet iz psihijatrije!
Gdje i kako da se informišem, pošto vidim da je dio za psihijatriju zatvoren na ovom forumu.
Hvala
HITNO
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- jelenaa1985
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
Re: HITNO
Ako je stanje urgentno, pozovite hitnu pomoc na broj 94, oni ce vam dati najbolji savet.
Meni je potreban savjet ljekara, čitaj, stručnog lica, a za hitnu pomoć kod mene je drugi pozivni broj i znam ga, to je sigurno.
Draga Jelena, omalovažavati ono što se napiše ovde, na ovom forumu, u najmanju ruku nije lijepo!
Očito si osoba bez razumjevanja, pa bih ti se zahvalila na ovom i budućim savjetima!
Dovoljno je.
HVALA
Draga Jelena, omalovažavati ono što se napiše ovde, na ovom forumu, u najmanju ruku nije lijepo!
Očito si osoba bez razumjevanja, pa bih ti se zahvalila na ovom i budućim savjetima!
Dovoljno je.
HVALA
- Slavko_slavko
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
na ovom forumu nema psihijatara,na ovom forumu ima lekara opste prakse,specijalista ali ne i psihijatara,mada,razumeju se oni u sve to...postavite pitanje pa cete mozda i dobiti odgovor,ako nije previse kompleksan... 
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Na ovom forumu nema neurospihijatra niti ce ga biti, stoga najbolje je da se lichno obratite psihijatru ako vec osecate potrebu da se posavetujere sa struchnim licem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Bez namere da se uplicem, i meni je prvi post delovao kao da je u pitanju HITAN slucaj, npr neko zlostavljanje, ili napad, ili nesto drugo HITNO, a za to jeste najbolje zvati hitnu pomoc.mladenka napisao:Meni je potreban savjet ljekara, čitaj, stručnog lica, a za hitnu pomoć kod mene je drugi pozivni broj i znam ga, to je sigurno.
Dovoljno je.
HVALA
A ako vam je potreban savet psihijatra, i to imate vremena da napisete na forumu, onda ipak nije hitan slucaj u pitanju. Mislim da Jelena nije mislila nista ruzno, mozda je protumacila na ovaj nacin koji sam opisala gore.
Sve najbolje.
Isidora
- jelenaa1985
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
Isidora, upravo tako sam i ja shvatila njen post. Hvala
Drage moje, biti pismen, ne znači samo znati čitati i pisati. Moje je mišljenje da osobe koje su i informatički pismene, imaju i privilegiju kompletne pismenosti, tj da znaju kad je slučaj za hitne pomoći, a kad je hitno na net forumu!
Svjesna sam ja da na forumu odgovor mogu dobiti odmah, aa mogu i da ga ne dobijem nikako. Nekome u prenesenom značenju reći da ne zna što radi, niti da se ponaša u skladu osnovnog znanja me je iznenadilo i moram priznati naljutilo.Prilaziti osobi koju ne poznaješ sa takvim omalovažavanjem inteligencije, je u najmanju ruku neozbiljno.
Valjda svako zna da pomoći sa neta konkretne ni ne može biti. Savjet, razmjena iskustva i sl. je ok, ali pomisliti da tražim da mi neko pomogne u datom momentu je bar za mene bespredmetno.Tu bi se mogla naći i ta dodatna nota pismenosti. Primjer bi bio, kao da vam se žuri za hitnu pomoć koja se nalazi preko rijeke, a vi čekate da se napravi most koji je tek počet da se radi.
Dakle, koliko su me privukle ovom forumu neke teme, i čast pojedinima koji ga shvaćaju ozbiljno, sada mogu i da razumijem Maleta zašto se onako ponaša.
Zahvalaila bih se na suradnji
Poziiić
Svjesna sam ja da na forumu odgovor mogu dobiti odmah, aa mogu i da ga ne dobijem nikako. Nekome u prenesenom značenju reći da ne zna što radi, niti da se ponaša u skladu osnovnog znanja me je iznenadilo i moram priznati naljutilo.Prilaziti osobi koju ne poznaješ sa takvim omalovažavanjem inteligencije, je u najmanju ruku neozbiljno.
Valjda svako zna da pomoći sa neta konkretne ni ne može biti. Savjet, razmjena iskustva i sl. je ok, ali pomisliti da tražim da mi neko pomogne u datom momentu je bar za mene bespredmetno.Tu bi se mogla naći i ta dodatna nota pismenosti. Primjer bi bio, kao da vam se žuri za hitnu pomoć koja se nalazi preko rijeke, a vi čekate da se napravi most koji je tek počet da se radi.
Dakle, koliko su me privukle ovom forumu neke teme, i čast pojedinima koji ga shvaćaju ozbiljno, sada mogu i da razumijem Maleta zašto se onako ponaša.
Zahvalaila bih se na suradnji
Poziiić