HITNO,samoubistvo pilulama?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Lepton
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 06, 2005 2:21 pm

HITNO,samoubistvo pilulama?

Post od Lepton »

Molila bih svakog od vas ko ima bilo kakvo iskustvo ili zna bilo sta o samoubistvu pilulama da mi se hitno javi.Pre vise od godinu dana prijatelj,mi je doziveo veliki sok-tragediju.Pokusavao je svih ovih meseci da se izbori sa problemima,samim sobom.Nije pristajao na pomoc psihijatra,mozda jer to nije mogao sebi da priusti.Bilo nas je dosta tu,pored njega,pomagli smo mu koliko smo znali i umeli.Ali,pre neki dan priznao mi je da jedini izlaz vidi u tome da se ubije.Pricao je da ce popiti 10 kutija Diazepama,i na taj nacin skratiti sebi muke.Pitam vas jel to uopste moguce uciniti na taj nacin,tj.da li se zaista u apoteci mogu kupiti lekovi od kojih je moguce umreti u prevelikoj koilcini,koji su to lekovi,jer mislim da Diazepam to nije?Sta da radim?Da li zaista ako popije i 20 kutija leka za smirenje on moze da umre?Da li se od tog ili nekog slicnog leka moze umreti?Molim vas recite mi bilo sta sto znate o tome.Mozete mi pisati na [email protected]
HVALA
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Boki »

Mnogi lekovi su smrtonosni u vecim kolicinama, pa cak i da su vitamini. Moj prijatelj je bio u velikoj depresiji u kojoj je hteo da oduzme sebi zivot, i resio je da to uradi lekovima. Popio je nekoliko kutija leka za srce. Ali bio je mlad i jak. Trebalo mu skoro dva sata da potpuno izgubi svest, ali ga je za to vreme pronasla jedna njegova dobra prijateljica i pozvala hitnu pomoc i spasli su ga. Shvatio je da nije sam i da ga njegovi prijatelji ipak vole i stvarno brinu o njemu.
Koliko godina ima tvoj prijatelj?
yeahhh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 05, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od yeahhh »

ne ne !!!!
to je sve strasno - nadam se da ne izdaju bez recepta

ne postoji stvar koju covek ne moze prevazici i iz koje ne moze izaci - to je suludo
pricajte sa njim i izvodite ga van sto vise

komedije - trcanje - plivanje - lavanda za inhaliranje -

bitno je da ste tiu za nj.

pozdrav
sandra78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2005 11:55 am

Post od sandra78 »

Hvala Bogu sto ne moze da ih kupi u apoteci(izdaju se samo na recept).Hitno mu je potrebna pomoc!!!!Odvuci ga kod psihijatra...pod hitno!To nije stvar za zezanje!
Nadam se da ce biti sve OK.
Pozdrav
djus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 4:43 pm

Post od djus »

Alo ljudi ne znam da li je ovo neko zezanje, ako nije ......hhmm
ne mogu da verujem da je dotle doslo......koliko god da je lose resenje mora da postoji. (bas lupam)
Najbolji dokaz mudrosti je uvek biti dobro raspoložen!
Odgovori