Dobar dan,
Imam 20 godina i trenutno sam poprilicno uplasen i svakakve misli mi prolaze kroz glavu a cim malo vise " izguglujem " situaciju bude mnogo gore , pa sam resio da se obratim ovom forumu u nadi da ce biti dobrih saveta i odgovora.
Web developer sam i studiram informatiku, puno vremena sedim za racunuram i svestan sam da to nije dobro i zato se trudim da se krecem sto vise mogu. Do pre dva i po meseca sam isao u teretanu , sve je bilo ok i prijalo mi je, ali sam prestao zbog novonastalih problema. Sada trenutno idem na plivanje i trudim se sto vise da hodam.
Na pocetku sam osetio bol u ramenu, levoj ruci i gornjem delu grudi. Otisao sam kod kardiologa, radili su EKG i ultrazvuk srca i sve je ok po tom pitanju. Posle toga sam isao kod oftamologa i radio sam tamo neka ispitivanja i to je ok. Zanimljivo je to sto me je bolelo kada izdahnem i taj bol je bio kao da imam neku nit koja se prositre duz zadnjeg ramena, trapeziusa i ruke i gornjeg dela grudi i da je neko zateze kad izdahnem e tako sam se osecao. Taj osecaj polako nestaje sada, skoro pa da ga i nema, ali sada osecam kako mi glava , ne boli nego pulsira, u odredjenim delovima, uglavnom slepoocnice i predeo oka. Kad sam malo izguglovao strasne stvari sam video i procitao i jako sam se uplasio za sebe i svoje zdravlje. Otisao sam kod neurologa, poslao me je na EEG i snimanje vrata i kicme i to tek treba da idem u toku ove i sledece nedelje.
Ja se iskreno nadam da je neko imao slicna iskustva i da mi moze pomoci, jer stvarno ubija me cekanje sad ta snimanje pa rezultati pa opet da zakazem kod neurologa, a ja sam nervoazan i to jako u poslednje vreme zbog ovog i to pulsiranje me iritira, nije bol , nego bukvalno pulsiranje. Takodje ako neko od strucnjaka moze da pomogne bilo bi sjajno.
Ova sva nerviranja i pregledi dovode do toga da ne mogu ni da radim ni da se koncetrisem ni da idem na faks, i vec izgleda da pocinjem da umisljam neke stvari , pa pomoc sto pre bi bila odlicna.
Hvala unapred, niste ni svesni koliko iscekujem odgovor!
--HITNO-- Pulsiranje u glavi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2014 11:29 am
-
- Novi član
Re: --HITNO-- Pulsiranje u glavi
Jos da dodam, da sam u tom roku od kad se sve to izdesavalo ( znaci proteklih dva meseca ) izgubio oko 10-ak kila ( da ne pricam da sam izgubio volju i motivaciju ali to cu povratiti nije problem.
)

-
- Novi član
Re: --HITNO-- Pulsiranje u glavi
I jos da dodam da osetim pulsiranje ponekad u venama kod zgloba obe ruke