Imam jednu zensku. Nesto nije u redu sa njom. Primetio sam puno stvari ali najznacajniji simptomi su sledeci: zuta mrlja u oku, nervoza, hladni zglobovi, grba, koprca se kad spava, izgovara neke cudne neartikulisane zvuke, kad prica nozdrve joj reaguju, mali kapacitet pluca (ponekad koristi pumpu), neda da je taknem (pravi se da je boli), uopste nema reflekse (testirao sam na njeno koleno).
Pored svega toga, iako ne znam da li je vazno, moram da napomenem da je ona najsvetija i najlepsa zena, mnogo je dobra i interesantna. Njeno ime je Nermina Kurtagic. Radi u televiziji Jedinstvo u Novom Pazaru.
Molim Vas da mi sto pre odgovorite, ne znam sta da radim s njom.
Unapred zahvalan.
HITNO POTREBNA POMOC
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: HITNO POTREBNA POMOC
Bez obzira na sve --nisi imao potrebe da navodis ime i prezime te devojke ZENSKE-KAKO KAZES, ni to nije u redu.
Za savet ti to uopste nije bitno. Ostalo sto si napisao je ok al ja prosto sumnjam da si ti stvarno zeleo neki savet, iz navedenog razloga bas.
NO neka bude tako--ta devojka-ako je tako kako pises ima nekih problema koje moras da joj pomognes da prevazidje,prvo da je ubedis da ima takve probleme,posto neke osobe ne priznaju da imaju problem i ne pridaju mu veliki znacaj.
MOJA PREPORUKA JE DA JE UBEDIS DA IDE KOD NEUROPSIHIJATRA.SVE SE MOZE IZLECITI PA I TO.
SRECNO
Za savet ti to uopste nije bitno. Ostalo sto si napisao je ok al ja prosto sumnjam da si ti stvarno zeleo neki savet, iz navedenog razloga bas.
NO neka bude tako--ta devojka-ako je tako kako pises ima nekih problema koje moras da joj pomognes da prevazidje,prvo da je ubedis da ima takve probleme,posto neke osobe ne priznaju da imaju problem i ne pridaju mu veliki znacaj.
MOJA PREPORUKA JE DA JE UBEDIS DA IDE KOD NEUROPSIHIJATRA.SVE SE MOZE IZLECITI PA I TO.
SRECNO