Bila bih zahvalna ako bi mi neko stican odgovorio i protumacio rezultate sa Torlaka na Koksaki virus:
CB1 1:1024
CB2 1:256
CB3 1:128
CB4 1:128
CB5 1:128
Jasno mi je da imam Koksaki,al jel neko znaci na sta se konkretno odnosi CB1 posto mi je on najveci.Takodje jel toliko opasno kao sto kazu i kakav je tok lecenja...samo vitamini ili je neko pio i neke lekove?
Bila bih zahvalna da mi neko odgovori jer me je kardiolog prilicno olako shvatio i nista mi nije rekao...
Hitno, potrebna pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Ana_Djuric
- Novi član

- Pridružio se: Pet Nov 02, 2012 9:58 pm
Re: Hitno, potrebna pomoc
Niko te drugacije i nece shwatiti, weruj mi. Ja imam isti problem... Danasnja medicina je podredjena samo pohlepi, a to koliko imas tezak slucaj i koliko imas godina nije bitno... Pre godinu i po dana sam se razbolela, imala mononukleozu, adeno, cytomegalo wirus, toxoplazmu wirus, i powisenu temperaturu 9 meseci... da bi me doktori lecili od hepatitisa c, koji narawno nisam ni imala... nakon 2 meseca su mi ustanowili da imam koksaki wirus... od tada samo pijem witamine, lekowe za imunitet, i lekowe za anemiju, a kada god odem kod dr slusam istu pricu.... imam redowne kontrole kod kardiologa... ustanowljena je tahikardija, a juce i sistolni polips... malo mi je zahwacena srcana i plucna maramica, tj. zalepljena je jedna za drugo... Drzi se..