hitno potrebna pomoc!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
makisha666
- Novi član

- Pridružio se: Ned Dec 14, 2008 5:11 am
hitno potrebna pomoc!
ehej pozdrav svima...ja sam Marjan iz Nisa i imam nadam se isti problem! vec 2 godine mi nije dobro evo i moje price...pre 2 godine krenuo sam ujutro na praksu do grada u prodavnici obuce...sasvim normalno jutro kao i druga...posto zivim nedaleko od nisa putujem autobusom e tu je sve pocelo! usao sam u bus i sve je bilo super do predzadnje stanice tada mi se slosilo...pripalo mi je muka i hteo sam da se onesvestim. jedva sam izdrzao do stanice i kada sam sisao bilo mi je gore sav taj miris brze hrane i izduvnih gasova slosilo mi se mnog i jedva sam otisao do prodavnice...popio am vodu i krenuo kuci pesice!uspeo sam nekako...od tada nisam smeo autobusom duze vreme u grad...kupio sam biciklu i krenuo tako svaki dan! skola se zavrsila hvala bogu ali vremenom mi je bilo sve gore i gore...kasnije nisam mogao ni biciklom ...trajalo je to tako a ja budala nisam hteo kod doktora kad sam mogao nego sve ajde procice i onda su krenule misli ma sta cu ja u grad tamo je i onako zagusljivo i vrucina i nisam ni isao ali postalo je nepodnosljivo...nisam mogao ni do stanice da se spustim kad god krenem negde osetim lupanje srca i mucninu...ali avaj posle nekog vremena bilo mi je bolje i zaposlio sam se 2 stanice od mog naselja...na posao sam isao biciklom i bilo mi je bolje bas sam bio srecanali posle nekog vremena nisam mogao ni da radim...iskreno mrzelo me je i dao sam otkaz od tada ne izlazim nigde...isao sam do biroa taksijem da overim radnu knjizicu ijedva sam to nekako preziveo...posle sam isao do obliznje ambulante i dali su mi bedoksin lek i rekli da dam krv i da odem kod psihijatra ali ljudi moji nikako nisam mogao da odem...tako kada je lep dan izadjem napolje u prirodu do sume i natrag...bio sam i na rodjendan skoro ali sam morao da popijem bromazepam od 5 mg i posle me je popustilo kao da mi nije nista...ali vec sutradan opet ista prica gde god da odem samo cekam da sto pre to uradim i dodjem kuci...gubim se i jako mi je tesko pa bih voleo da cujem vas savet koj lek bih smeo da pijem da me opusti da mogu cesce da izlazim napolje da setam i borim se protiv ove u narodu neshvacene bolesti uma! imam 21 god i ovo ovako vise ne ide! ima li mi pomoci? sta da radim?drago mi je da sam nasao ovaj forum i voleo bih sa nekim da popricam lepo o tome i preko telefona msn-a bilo kako samo da sredim ovo ovo je ludilo! hvala vam puno unapred!
zelim da bude kao nekada