Hitno potrebna pomoc-problem sa polnim organom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
elmer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2013 12:49 pm

Hitno potrebna pomoc-problem sa polnim organom

Post od elmer »

Pozdrav svima..Pisem jer imam trenutno jedan za mene i za moju djevojku ogroman problem...
Hodam s njom vec godinu ipo,i stvarno uzivam u svemu...Najdivinija je osoba koju sam upoznao ikada,i zelio bi da ostanem s njom do kraja svog zivota..
Medzutim,prije nekoliko mjeseci,pojavilo se nesto sto me potreslo mnogo mnogo..Znaci kada sam s njom,kada se ljubimo,diramo i tako to,nadam se da se razumijemo :D,zna mi se desiti da se nalozim,da mi se digne i onda iz cista mira potop..K'o da ga mitraljezom neko pokupio...I tako se to desavalo,pricao sam s njom,samo da se oslobodim tog..I cesto se zna desiti da mi se krene spusat vise iz cistog straha od neuspjeha..I onda je jedno dva mjeseca taj problem nestao,sve je bilo super,sve funkcionisalo medzutim prije tri noci isti problem..Samo sto sad nije mogao da se digne i to me dodatno opalilo...I onda sinoc,ponovo,,digao se i onda se spustio...Iako sam strasno se bio nalozio na nju,toliko sam je zelio i opet kraH..
I sad je vec ovo ozbiljan problem,sa strahom cu ici leci u krevet...Pa pitam,da li je neko imao ovakvih problema,kako se s njima nosio,i da li ima neko rjesenje..Imam 22 godine sto me jos vise cudi ovo sto mi se desava...

Ne znam da li ovo ima neke veze sa tim sto sam izvadio stitnu zlijezdu prije godinu dana,iako je i poslije operacije sve islo kako treba i evo unazad pola godine,ovo mi se desava...Znaci zna zaredati po 5 puta da se spusti i onda moze biti mjesec sve super...Ja bi stvarno volio da mi neko pomogne i bio bi mnogo zahvalan na odgovoru,jer me ovo vise izludzuje... :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Hitno potrebna pomoc-problem sa polnim organom

Post od vasa »

probaj promeniti devojku
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Hitno potrebna pomoc-problem sa polnim organom

Post od aa_aca »

Извадио си штитну жлезду са 21 годином живота?!
Odgovori