Hitno potrebna informacija - KBC Zemun

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Vitamin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2007 6:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hitno potrebna informacija - KBC Zemun

Post od Vitamin »

Pozdrav forumaši,

posle dugo, dugo vremena odsustva evo mene opet na forumu.
Evo o čemu se radi: jedna meni vrlo draga osoba je pre nekih nedelju dana dobila jake bolove u donjem delu stomaka, nakon kontrole zaključeno je da je u pitanju jaka prehlada ili upala jajnika i dobila je 10 inekcija (2 na dan), do danas je primila već 20 inekcija (ne znam šta su joj dali) i sutra ide na operaciju!!! Od upale lekari ne mogu da vide šta bi moglo da bude (verovatno ultra zvuk ili tako nešto) tako da će je sutra operisati da bi videli, postoji sumnja da je i slepo crevo...
Prosto ne mogu da verujem, devojka do sad jedva da je i prehlade imala...
Smeštena je u Kliničko Bolničkom Centru Zemun a moje pitanje bi bilo nakon operacije kad će moći da prima posete (isti dan ili tek dan kasnije ili...), šta je najpotrebnije i najkorisnije da joj odnesem i bilo koja druga korisna informacija, recimo broj telefona na koji bi mogao da se raspitam za njeno stanje ako isti nije naveden na sajtu bolnice (tamo su dva broja **-651 i **-666)...

Hvala Vam unapred i izvinjavam se takođe, možda nekome ovo bude delovalo kao glup post ali ja sa bolnicom nisam imao kontakta zadnjih 23 godina (operiso sam tamo krajnike i zamalo umro jer nisu znali da imam slabao zgrušavanje krvi) a sad odjednom neko ko mi je drag ide na operaciju, ja sam mislio da je već ozdravila (nismo se čuli 4-5 dana) i da se vratila na posao kad ono šok, kroz glavu mi prolaze sve one priče o lekarima i bolnicama iz blica i druge dnevne štampe a svi znamo da to nisu hepi end priče...

poz.
nidja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 11:59 pm

Re: Hitno potrebna informacija - KBC Zemun

Post od nidja »

ja sam imao njihov broj jer sam tamo operisan,ali shta mislish da pozovesh 988 i pitash za broj telefona KBCa Zemun? oni ce ti dati broj centrale a devojka na centrali ce te spojiti sa odeljenjem koje ti budesh trazio...
Vitamin
Stalni član
Stalni  član

Post od Vitamin »

Probaću najpre sa ova dva broja sa sajta bolnice (011/3772 666 i 011/3772 651 nadam se da nije problem što stavljam ovde brojeve telefona, ipak je to bolnica nije nikakva reklama)... zaista ne znam kako to ide u bolnicama i gde će biti smeštena posle operacije, da li svi pacjenti posle operacije idu na odeljenje intenzivne nege ili samo oni teži slučajevi...
Inače, šta obuhvata to "pripremiti pacjenta za operaciju"?

poz.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

zavisi sta ce joj operisati i kako ce podneti operaciju...ako budu morali jos nesto da cackaju pa operacija potraje onda mislim da nije preporucljivo da je istog dana i posetite,mozda se svega nece ni secati...ako bude nesto jednostavnije onda je mozete posetiti,a za broj,zasto ne nazovete bolnicu pa pitate za broj(hirurgije,ili gde su je smestili)?
Vitamin
Stalni član
Stalni  član

Post od Vitamin »

Uspeo sam da saznam nešto telefonskim putem, smeštena je na ginekologiji trenutno ali gde će biti posle operacije to ne znaju. Ja sam iz nekog čudnog razloga mislio da su operacije samo pre podne (što čak nije ni logično) pa me iznenadilo kada sam ih zvao oko 12h i dobio info da još ne znaju kad će...
Vitamin
Stalni član
Stalni  član

Post od Vitamin »

Operacija prošla, preko telefona ne daju nikakve informacije!!! tako da ne znam ni šta su operisali!!!
Odgovori