Dobro vece svima,
Odlucila sam da pisem na forumu da bih dobila mozda neki koristan savet,jer sam citala dosta o mojim problemima na internetu,ali nista konkretno nisam nasla.Imam 27 godina,i poslednje dve godine su mi bile pomalo turbulente.Kao i vecini kod nas,nije mi bas sve islo kao po loju. No,pocela sam da radim u privatnoj firmi pre dva meseca,sedim za kompom,stres iz prethodnih godina sa novim poslom prouzrokovao je kolaps jedno vece,na nervoj bazi.Normalan pritisak mi je 120 sa 80, to vece kad mi je pozlilo posle 45 min. cekanja u hitnoj bio je 160 sa 100,popucali cak i kapilari u ocima od visine pritiska.Elem,vec mesecima sam osecala bol u grudnoj kosti,ne u grudima,nego bas u kosti. Isto tako,povisen pritisak, kao i konstantno trnjenje leve ruke.Bila sam na ultra zvuku srca,sve je u redu.Ali mi se isto tako javlja bol u vratnom predelu kicme,koji sam ja povezivala sa povredom desnog vratnog misica kada sam imala sedamnaest godina, i ostecenja treceg vratnog prsljenja. Posto sam oduzila i verovatno vas zbunila, moji simptomi su konstantno trnjenje leve ruke,da kazem do podnosljive granice,bol u grudnoj kosti,i bol u vratnom predelu kicme.Sta da radim? Hvala vam puno unapred....
Hitno potreban savet
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Hitno potreban savet
Треба да радиш вежбу коју сам описао на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље под Рамена-рачунари. Било би добро и да користиш Истеки који сам описао под Кичма. Такође и масажа леђа је пожељна а нарочито мишића који иду уз кичму а поготово ониих између лопатица.
Re: Hitno potreban savet
Sve sve ali masaža je zakon za takve slučajeve, veruj mi.