hitno mi je potreban odgovor
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
hitno mi je potreban odgovor
Mozda je pitanje glupo, ali moram da pitam: Da li je moguce ostati u drugom stanju iako je partner prehladjen, tj. ima zapusen nos i imao je 1 dan temperaturu, ali nista ne pije samo koristi olint sprej? I ako je moguce da li nema rizika zbog njegove prehlade? Unapred hvala.
P.S Znam da je mozda trebalo da postavim pitanje na drugom forumu, ali vec nekoliko tema sam postavila tamo i nijednog odgovora nije bilo.
P.S Znam da je mozda trebalo da postavim pitanje na drugom forumu, ali vec nekoliko tema sam postavila tamo i nijednog odgovora nije bilo.
-
sludjena mama
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
sludjena mama
- Stalni član

marija,tek sada sam videla da si iz aleksinca,dakle sugradjanka!!!pa jos i imenjakinja!!!
vidi,kod svakog je razlicito!!!u mom slucaju tek kad sledeceg meseca nisam dobila otisla sam do apoteke i kupila test.
ne znam koliko imas godina ali i mene nekad zaboli stomak(imam 30 godina) posle odnosa narocito ako je grublji sex u pitanju!!!
vidi,kod svakog je razlicito!!!u mom slucaju tek kad sledeceg meseca nisam dobila otisla sam do apoteke i kupila test.
ne znam koliko imas godina ali i mene nekad zaboli stomak(imam 30 godina) posle odnosa narocito ako je grublji sex u pitanju!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Bolovi u stomaku su poceli u periodu kada smo prestali da se pazimo, a to je bilo skoro, a sledece nedelje bi po pravilu trebalo da dobijem, pa se pitam je l` to sto je poceo stomak ranije da me boli je prvi simptom ? Znam da je mozda jos rano da o tome razmisljam, ali strah je to... ne znam
P.S. sludjena mama- kako je svet mali i drago mi je zbog toga
hvala na odgovorima
P.S. sludjena mama- kako je svet mali i drago mi je zbog toga
hvala na odgovorima
-
sludjena mama
- Stalni član

- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Ima li ijedno pitanje u ovoj temi imalo pameti u sebi?
dodushe pitanja nisu bitna, bitni su odgvoori, ali opet...nemam rechi!
prehlada? kapi za nos?
marija, iskren savet , izkoristi internet za uchenje o onome shto te zanima kako ne bi postavljala ovakva pitanja.
dodushe pitanja nisu bitna, bitni su odgvoori, ali opet...nemam rechi!
prehlada? kapi za nos?
marija, iskren savet , izkoristi internet za uchenje o onome shto te zanima kako ne bi postavljala ovakva pitanja.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
sludjena mama
- Stalni član

- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Pa ajd malo razmisli, shta je prehlada? Kako je ti definishesh? Odkud znash da si prehladjena? Shta je zahvaceno od organa? Koliko dugo traje? Da li se lechi? Da li ti je dijagnostikovana pehlada? Da li sto posto znash da joj uzrochnik nije virus?
Bitno je samo da se ne kljukash nepotrebnim lekovima, da odmorash i da pre svega utvrdish da li si trudna ili ne!
Bitno je samo da se ne kljukash nepotrebnim lekovima, da odmorash i da pre svega utvrdish da li si trudna ili ne!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.