HITNO-ISPIJANJE BENZINA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
respect93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2014 5:21 pm

HITNO-ISPIJANJE BENZINA

Post od respect93 »

Pozdrav.Trebali bi mi hitni saveti.Otac mi je popio benzin umesto vode,bio je u hitnoj,doktor ga je olako pregledao i poslao u bolnicu na pregled.Oni su mu dali neku infuziju,i u narednim danima da pije klometol,probiotik i dijetu.Meni je cudno zasto ga nisu poslali na ispiranje zeluca?Popio je skoro 1dcl benzina i to nije za zezanje,jeste on malo ispovratio ali o5 ko zna koliko je popio.Pregledao ga je kardiolog.Pritisak mu je bio normalan.Prosle vec 14-15h on deluje OK,cesto podriguje i na kratko ima glavobolju,deluje mi nekako zadihano kad prica ali kad ga pitam kako mu je kaze da je ok.Znam da mnogi kazu "eh popili smo mi iz creva gutljaj i nista nam nije bilo" to je druga stvar jer je mala kolicina u pitanju. Da li bi trebao da obavi jos neke analize nakon svega ovoga?Cudi me da nije dobio uput za ORL i gastroenterologa.Da li je imao slicnog iskustva u svom okruzenju da me postavetuje,moze i lekar da mi odgovori uskoro?
respect93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2014 5:21 pm

Re: HITNO-ISPIJANJE BENZINA

Post od respect93 »

Nema vise potrebe za odgovorom,sve je reseno,dobio je potrebne lekove...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: HITNO-ISPIJANJE BENZINA

Post od aaaca »

Какве је лекове могао да добије због бензина?!

Да ли му је чуло мириса здраво с обзиром на то да је воду заменио смрдљивим бензином?
Odgovori