Od pre pola sata osecam jaku bol u levom grudnom kosu..ne mgu da se pomerim u stranu niti da udahnem do kraja..takodje me bole ledja i kicmeni stub...jutros je bilo sve normalno a sad mi se ovo desava odjednom...imala sam gusenje ovih dana zato sam bila kod lekara,izmerio mi je pritisak,uradio ekg..pritisak povisen,,rekao je samo da proverim hormone stitne zlezde i da uradim kompletnu krvnu sliku..znaci nista nesto znacajno..UZASNO SAM UPLASENA!DA LI NEKO ZNA O CEMU BI OVDE MOGLO DA SE RADI!
HITNO!HITNO!HITNO! Jaka bol u levom grudnom kosu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
HITNO!HITNO!HITNO! Jaka bol u levom grudnom kosu
MOLIM ZA POMOC!
Od pre pola sata osecam jaku bol u levom grudnom kosu..ne mgu da se pomerim u stranu niti da udahnem do kraja..takodje me bole ledja i kicmeni stub...jutros je bilo sve normalno a sad mi se ovo desava odjednom...imala sam gusenje ovih dana zato sam bila kod lekara,izmerio mi je pritisak,uradio ekg..pritisak povisen,,rekao je samo da proverim hormone stitne zlezde i da uradim kompletnu krvnu sliku..znaci nista nesto znacajno..UZASNO SAM UPLASENA!DA LI NEKO ZNA O CEMU BI OVDE MOGLO DA SE RADI!
Re: HITNO!HITNO!HITNO! Jaka bol u levom grudnom kosu
Najsigurnije je da odes odmah kod lekara jer ovde mozes dobiti samo pretpostavke a jedna od njih je da moze biti i od psihicke napetosti ili nekog straha.Nisi napisala kakav ti je rezultat ekg-a i koliki su ti otkucaji srca ali ako ti se ne smire bolovi,ipak potrazi pomoc lekara ili pozovi 94 pa se konsultuj sa njima.Sve najbolje!!!
Hvala puno na brzom odgovoru!Ali bol mi se izgleda smirio..osecam ga jos malo,al ne kao malo pre..Uglavnom doktor je rekao posto sam bila uzasno uplasena,da mi je nemoguce uraditi dobar ekg..sta god da to znacilo..ZAHVALJUJEM JOS JEDNOM NA ODGOVORU!
verovatno je mislio na to da zbog straha,otkucaji srca i sam njegov rad su drugaciji nego u stanju opustenosti organizma pa rezultati samim tim nisu verodostojni.Mozda si i po prirodi tremaros,ali probaj da ponovis ekg bez pojacanog adrenalina.ako ti se taj bol ponovi,zovi hitnu pomoc ili idi u dezurnu sluzbu,nemoj cekati vecernje sate.