HITNO!!! Bol levog testisa
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
HITNO!!! Bol levog testisa
imam 19 god i vec tri dana osecam poprilicno jak bol levog testisa koji se prostire preko stomaka sve do kuka (u levom delu stomaka, dole nisko). Bio sam kod urologa pregledao mi je testis i kaze nema nista. Ja sam najvise sumnao na torziju (uvrtanje) testisa. Nista mi cak ni od lekova nije dao, sve vreme me je zezao (kaze desava se to u tvojim godinama, previse ga "cackas") ali bol i dalje ne prestaje. Najvise me boli kada se krecem ili ako sastavim noge. Inace na dodir nema uopste bolova. Malo je cini mi se natekao, sto je i valjda normalno jer bol traje par dana. A pre ejakulacije bi se ovaj testis skoro uvek podizao gore ka stomaku u prepone. Doktorka opste medicine (mlada i ljubazna) je takodje vrsila pregled stomaka ali nisam imao nikakvih bolova na dodir. Samo da napomenem da sam ranije imao svrab u korenu penisa i neki iscedak zelenkasto-zute boje.....ako je to mozda neki uzrok (ovo bi doslo i proslo nakon par dana). Dajte mi neki savet, da li je infekcija ili neka upala? Kako da uklonim ovaj bol? HITNOOO JEEE! HVALA UNAPRED
Re: HITNO!!! Bol levog testisa
I meni se to ranije dešavalo, ali sve mi je to bilo od prehlade. Što se tiče bolova te vrste, meni pomaže uvin čaj. Ako te i dalje boli, bolje opet idi kod doktora, idi da te pogledaju na ultrazvuk, ja sam u jednoj privatnoj bolnici išao na ultrazvuk, tada jedva sam mogao da se krećem od bolova, ali ništa ozbiljno nije bilo sa mnom, samo je u pitanju bila prehlada.galaxys3 napisao:imam 19 god i vec tri dana osecam poprilicno jak bol levog testisa koji se prostire preko stomaka sve do kuka (u levom delu stomaka, dole nisko). Bio sam kod urologa pregledao mi je testis i kaze nema nista. Ja sam najvise sumnao na torziju (uvrtanje) testisa. Nista mi cak ni od lekova nije dao, sve vreme me je zezao (kaze desava se to u tvojim godinama, previse ga "cackas") ali bol i dalje ne prestaje. Najvise me boli kada se krecem ili ako sastavim noge. Inace na dodir nema uopste bolova. Malo je cini mi se natekao, sto je i valjda normalno jer bol traje par dana. A pre ejakulacije bi se ovaj testis skoro uvek podizao gore ka stomaku u prepone. Doktorka opste medicine (mlada i ljubazna) je takodje vrsila pregled stomaka ali nisam imao nikakvih bolova na dodir. Samo da napomenem da sam ranije imao svrab u korenu penisa i neki iscedak zelenkasto-zute boje.....ako je to mozda neki uzrok (ovo bi doslo i proslo nakon par dana). Dajte mi neki savet, da li je infekcija ili neka upala? Kako da uklonim ovaj bol? HITNOOO JEEE! HVALA UNAPRED
ja se bas cesto prehladjujem.....sigurno je to....a nakon koliko dana ti je prestala bol? hvala na optimizmu
galaxys3 napisao:ja se bas cesto prehladjujem.....sigurno je to....a nakon koliko dana ti je prestala bol? hvala na optimizmu
Maksimum 2-3 dana su mi trajali bolovi.