Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Dobar dan svima!!!
Hitno mi je potrebna pomoc!!!
U pitanju su hemoroidi ( spoljni i unutrasnji). To je problem koji traje vec godinama, ali sam ja to zapostavljala. Medjutim, sada je doslo do krajnje faze. Bila sam kod doktora - hirurga i on mi je zakazao operaciju. Sad trebam da uradim rektoskopiju , pa bih se pre toga obratila Vama.
Doktor kaze da su hemoroidi 4. stepena i da je neophodno da se operisu. Cesto imam tvrdu stolicu, sto ih izaziva za pucanjem i krvarenjem. Stavljala sam Faktu mast i pila Flabodiju tablete, medjutim MALO su se povukli ali nisu nestali. Osobe koje su imale iste probleme mi savetuju da ih ne operisem, jer uvek postoji mogucnost da se povrate ( pogotovo sto sam mlada - 23 godine ) i ceka me poradjaj.
Bolovi su neopisivi , pa bih zatrazila HITNU POMOC sa Vase strane da bih do 15. septembra ove godine ( kada je zakazana operacija) znala sta da uradim.
Unapred hvala
zelim da se izlecim , ne mogu vise ovo da trpim.......ljudi pomozite!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemorodini 4 stepena se nece povuci sami od krema i lekova i chajeva i regulacije ishrane!
Jedini nachin da se to sada reshi jeste hirurshka intervencija, a po oporavku znate shta vam je za chiniti.
Potpuno menjanje navika u ishrani, vishe kretanja, puno vode i to je to!
A sam oporavak od operacije cete brzo prebroditi! I necete imati bolove koje sada trpite!
Srecno!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ja bih Vam u svakom slučaju preporučio da pre nego što uradite operativni zahvat probate to sanirati sa preparatom Hadensa.To je rektalna mast od čuvenog austrijskog doktora Kolasse.Postoji u obliku rektalne masti i supozitorija.Takođe postoji i Delta Hadensa rektalna mast i supozitorije kod jako upaljenih vanjskih i unutrašnjih hemoroida,ragada i analnih fisura.Informacije koje imamo u Republici Srpskoj zadnjih devet godina koliko radimo sa tim preparatom govore o fenomenalnim rezultatima kod problema sa hemoroidima.
Mojoj prijateljici je pomoglo kantarionovo ulje.
Stavljala ga je u flaљicu od masti koja ima kako ona kaћe kao pumpicu, te je u crijevo ubrizgavala kantarionovo ulje. A zatim natapala pamuиni ili lanenu krpici kantarionom i stavljala na izlaz. To je radila иini mi se oko 20 tak dana. Sada je dobro.
probajte, naљkodit vam neжe.
Koristite _reklamiranje_, neće biti potrebe za jako teškom i nezgodnom operacijom, najgori je postoperatvni oporavak, rane teško zarastaju i jako su bolne.
Za nekoliko nedelja i Hemoroidi IV stepena mogu se otkloniti sa _reklamiranje_, provereno je nije dezimformacija.
imam vec 2 meseca hemoroide, mazao sam u pocetku faktu, pa sam presao na delmezon.... ne jedem ljuto ni kiselo niti pijem alkoholna pica, a redovno odrzavam higijenu posle nuzde. inace ne osecam bolove niti krvarenje samo povremeni svrab da napomenem bavio sam se aktivno teretanom i vec 2 meseca ne treniram a hemoroidi ne prolaze..
pre 20 dana sam bio kod hiruga, on kaze da nastavim da mazem mast, i da obratim paznju na hranu.. oni i dalje ne prolaze, ja i dalje ne treniram.. recite mi sta da radim, molim vas .. unapred zahvlan!
Moj muz je prosle godine bas 15. januara operisao hemoroide IV. stepena. Dva sata posle operacija je ustao iz kreveta i javio nam se telefonom. U bolnici je proveo 4 dana. Tri dana posle toga je imao prvu stolicu koja je bila veoma bolna.Bilo je i malo krvi,ali ni priblizno kao pre operacije. Od onda je bio tri puta na kontroli, sve je u redu. Sto je najbitnije krvi do dana danasnjeg nije vise bilo, niti su se hemoroidi povratili. Kaze, da operacija i bolovi posle nje nisu ni priblizno onima koj e je trpeo pre odstranjivanja hemoroida. Godinama je krvario i morao je lezati posle svake stolice bar sat vremena da bolovi kolko -tolko prodju.Savetujemo ti da operises bez razmisljanja.Puno pozdrava i srecno.