hitan

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nenica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 25, 2006 1:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hitan

Post od nenica »

Pre godinu i po dana moj decko je imao saobracajnu necrecu, u kojoj mu je slomljena bupna kost. Nakon intervencije postavljanja ploca oko butne kosti, dobijo je emboliju pluca. to se sve dobro zavrsilo, i posle otpustanje kuci imao je i operaciju traheje na institutu za plucne bolesti. Do pre 3 meseca, nije imao tegoba, ali od tada je pocela da mu natice zadnja loza na povredjenoj nozi i da mu se stvara rana. koja ja je sada vec otvorena i koju svaki dan dreniraju u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi. zanima me od cega bi to moglo biti i sta dalje, jer mu niko ne uspostavlja dijagnozu, niti mu prepisuje terapiju.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ja mislim da bi trebalo da prima injekcije antibiotika...ne znam, nisam dr,ali trebalo bi da promeni lekara i trazi drugo misljenje!!
nenica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 25, 2006 1:20 pm

hvala na savetu

Post od nenica »

Moja predpostavka je da mu se napravio aspces, ali nemam nikog ko bi mogao da mi objasni zasto nastaje i kako se leci. Sto se tice inekcija isprimo je tacno dvadeset i nista se ne desava. jos jednom hvala na odgovoru :)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Koje je primao?? Mozda je potrebno nesto jace?? :o

Neka ide na jos neko mesto da to proveri, nije za zezanje, da ne dodje do sepse. Nema tu sta da se objasnjava, treba preduzeti nesto pod hitno!!

Pozdrav
Odgovori