Hvala!
Hiropraktičar
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Hiropraktičar
Molim vas, da li neko zna da mi preporuci nekog dobrog i proverenog kiroprakticara. Naime, imam problema sa vratnim prsljenom pa mi je fizijatar rekao da bi mi najpre pomogao kiroprakticar. Naravno, potreban mi je neko zaista proveren, kvalifikovan, a ne neki kvazi, nadri i tome slicno 
Hvala!
Hvala!
-
dr ivica
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Gde zivite? Sta nameravate da trazite od hiroprakticara, odnosno sta ocekujete od njega? U Srbiji nema kurseva za hiropraktiku koje licencira Medicinski fakultet, niti postoji takvo zanimanje, niti nacin da se nostrifikuje diploma stranih skola. mislim da oni koji su eventualno tako nesto zavrsili u inostranstvu u najboljem slucaju mogu da se zaposle kao maseri u salonima... Nas nekoliko koji to radimo uz oficijelnu medicinu i kao deo sireg oficijelnog lecenja smo mahom naucili to sto znamo na kursevima u inostranstvu, ili "usput", koristeci anatomska i fiziloska predznanja koja nam je donelo klasicno medicinsko obrazovanje.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
dr ivica
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
U pravu ste. Ima puno "kostolomaca" koji nemaju pojma o posledicama onoga sto rade. U Americi, ako cemo bas o posledicama i neopreznosti, zabelezeni su slucajevi da je posle hiropraksnog tretmana nastupio schlog - zato sto "terapeuti' nisu uzeli u obzir starost pacijenata i stanje vertebralnih i/ili okcipitalnih krvih sudova. Nisu trazili Doppler i slice nalaze i jednostavno su pacijentima tokom masaze i manipulacija otkacili ateromske naslage, koje su otise "gore" i izazvale emboliju mozdanih arterija...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine