HERPES :( help
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
HERPES :( help
Znaci ja cu stvarno da se ubijem.... ljudi jedem voce i povrce unosim dnevnu dozu vitamina i ne stresiram se i ne nerviram se ali meni je u toku mjesec dana izasao po 4 put herpes na usnama i to razliciti djelovi...treba mu 3 sedmice dok prodje flasteri mi ne pomazu kao ni mast Aciklo. i sl. Sta da radim? da se obratim strucnjaku-lekaru travaru??
POMOZITEE!!!
-
milanche_srb
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Re: HERPES :( help
Antisepticna sredstva lokalno + aciklovir 5x dnevno da mzete. Koliko god da traje moracete se strpiti , a travari vam nece pomoci.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Ali meni se cesto pojavljuje kao nikad prije dal je ovo neka bolest il nesto + bubuljice mi izlaze > Jel moguce da sam nesto navukao
(((((
-
milanche_srb
- Aktivan član

Gde vam izlaze bubuljice? Kakvo je stanje u ustima?
Dr Milan Ivanovic
prvo mi je izaslo na gornoj usni u desnom uglu usne.... kada je proslo onda je odmah izasao na donjoj usni desni ugao i dugo je trajalo... upravo mi prolazi izmedju usana na levoj strani a prije 10 min je izasao na donjoj usni na lijevom uglu..... jako je bolno i jako sporo prolazi a stalno mazem Aciklovirom.... koristio sam i flastere al Herpes odmah nabubri puca i stvara se novi ili mi preraste u ranu... zuta krastavicava ispupcina sa puno malih mjehurica 
a bubuljice mi izlaze po celu i na obrazima
-
milanche_srb
- Aktivan član

Posetite stomatologa specijalistu oralne medicine to jest bolesti usta. On se bavi tim, a ipak bi trebalo neko da pogleda.
Dr Milan Ivanovic
-
milanche_srb
- Aktivan član

Naravno i dermatologa mozete.
Dr Milan Ivanovic
hvala vam punooo na pomoci tj savjetima
pozzz
ja sam imala problema sa tim cesto
bila sam kod dermatologa i rekla mi je da mazem cinkovom masti da ususi
htela mi je dati aciklovir tablete,ta terapija traje oko 6 meseci(tako mi je doktorica rekla)ali posto sam u drugom stanju nesmem da pijem!!!u svakom slucaju obrati se dermatologu
ja sam imala problema sa tim cesto
bila sam kod dermatologa i rekla mi je da mazem cinkovom masti da ususi
htela mi je dati aciklovir tablete,ta terapija traje oko 6 meseci(tako mi je doktorica rekla)ali posto sam u drugom stanju nesmem da pijem!!!u svakom slucaju obrati se dermatologu
-
dannina
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cim osetite peckanje, bolove, pre nego sto se pojavi promena na usni, treba poceti sa oralnom terapijom, a mazanje posle, kad se pojavi ranica. U kojoj dozi i koliko dugo, to ce vam lekar prepisati. ocigledno da vam samo lokalna terapija nije mnogo od pomoci....