Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Znaci ja cu stvarno da se ubijem.... ljudi jedem voce i povrce unosim dnevnu dozu vitamina i ne stresiram se i ne nerviram se ali meni je u toku mjesec dana izasao po 4 put herpes na usnama i to razliciti djelovi...treba mu 3 sedmice dok prodje flasteri mi ne pomazu kao ni mast Aciklo. i sl. Sta da radim? da se obratim strucnjaku-lekaru travaru?? POMOZITEE!!!
prvo mi je izaslo na gornoj usni u desnom uglu usne.... kada je proslo onda je odmah izasao na donjoj usni desni ugao i dugo je trajalo... upravo mi prolazi izmedju usana na levoj strani a prije 10 min je izasao na donjoj usni na lijevom uglu..... jako je bolno i jako sporo prolazi a stalno mazem Aciklovirom.... koristio sam i flastere al Herpes odmah nabubri puca i stvara se novi ili mi preraste u ranu... zuta krastavicava ispupcina sa puno malih mjehurica
pozzz
ja sam imala problema sa tim cesto
bila sam kod dermatologa i rekla mi je da mazem cinkovom masti da ususi
htela mi je dati aciklovir tablete,ta terapija traje oko 6 meseci(tako mi je doktorica rekla)ali posto sam u drugom stanju nesmem da pijem!!!u svakom slucaju obrati se dermatologu
Cim osetite peckanje, bolove, pre nego sto se pojavi promena na usni, treba poceti sa oralnom terapijom, a mazanje posle, kad se pojavi ranica. U kojoj dozi i koliko dugo, to ce vam lekar prepisati. ocigledno da vam samo lokalna terapija nije mnogo od pomoci....