Hepatitis-C
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Tužna
- Novi član

- Pridružio se: Sre Maj 10, 2006 1:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hepatitis-C
...imam hepatitis C već dve godine, do sada mi nisu uveli nikakvu terapiju, ali me zanima šta je lek LIV-52? ZNAM DA SLZŽI ZA JETRU ALI NEZNAM BUKVALNO NIŠTA DRUGO O NJEMU, PA BIH BILA ZAHVALNA SVAKOM KO MI ODGOVORI DETALJNO O TOM LEKU...
sreća je zdravlje
Evo i da ti napisem sta pise u uputstvu za upotrebu:
Kombinacija biljaka obuhvacenih indijskom Materijom medikom, od kojih su neke poznate i primenjuju se i kod nas, dala je proizvod koji se niz godina primenjuje u Indiji i u drugim zemljama u svetu kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremecaja funkcije jetre.
Stimulisuci efekat na funkcioni kapacitet jetre uz porast serumskih albumina sa omogucavanjem brzeg oporavka i regeneracije jetrine celije, dovodi do redukovanja intrahepatalne kongestije. Svojim dejstvom stiti jetrinu celiju od toksicnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv 52 deluje sinergicno sa steroidima gde se steroidi moraju primeniti u terapiji. Kod ranih ciroza jetre primenjuju se sa ciljem hepatoprotektivne kao i regenerativne uloge. Kod dekompezovane ciroze popravlja anoreksiju, smanjuje zadrzavanje tecnosti, popravlja i nalaze jetrinih proba i podize nivo serumskih albumina uz stabilizaciju opsteg stanja. Zbog korisnog holagognog efekta. Liv.52 koristan je kod postholecistektomnog sindroma i postholecistektomicne dispepzije.
Terapijske indikacije:
- akutne i hronicne bolesti jetre
- hronicne alkoholne bolesti jetre
- uvecana masna jetra
- ciroza jetre
- hepatitisi
- unosenje hepatotoksicnih lekova (antituberkuloticiti, hemioterapeutici, oralni kontraceptivi i dru.)
- postholecistektomicna dispepsija
- anorekcisa i malnutricija
Doziranje i nacin primene:
Preventiva: 3x1 tableta svakodnevno
U ostalim slucajevima odrasli 2-3 tablete, 3 puta dnevno, deca 1-2 tablete 3 x dnevno.
Nezeljena dejstva: Vrlo su retka i javljaju se u vidu gastriticnih tegoba.
Kontrainidikacije: nisu poznate.
Kombinacija biljaka obuhvacenih indijskom Materijom medikom, od kojih su neke poznate i primenjuju se i kod nas, dala je proizvod koji se niz godina primenjuje u Indiji i u drugim zemljama u svetu kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremecaja funkcije jetre.
Stimulisuci efekat na funkcioni kapacitet jetre uz porast serumskih albumina sa omogucavanjem brzeg oporavka i regeneracije jetrine celije, dovodi do redukovanja intrahepatalne kongestije. Svojim dejstvom stiti jetrinu celiju od toksicnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv 52 deluje sinergicno sa steroidima gde se steroidi moraju primeniti u terapiji. Kod ranih ciroza jetre primenjuju se sa ciljem hepatoprotektivne kao i regenerativne uloge. Kod dekompezovane ciroze popravlja anoreksiju, smanjuje zadrzavanje tecnosti, popravlja i nalaze jetrinih proba i podize nivo serumskih albumina uz stabilizaciju opsteg stanja. Zbog korisnog holagognog efekta. Liv.52 koristan je kod postholecistektomnog sindroma i postholecistektomicne dispepzije.
Terapijske indikacije:
- akutne i hronicne bolesti jetre
- hronicne alkoholne bolesti jetre
- uvecana masna jetra
- ciroza jetre
- hepatitisi
- unosenje hepatotoksicnih lekova (antituberkuloticiti, hemioterapeutici, oralni kontraceptivi i dru.)
- postholecistektomicna dispepsija
- anorekcisa i malnutricija
Doziranje i nacin primene:
Preventiva: 3x1 tableta svakodnevno
U ostalim slucajevima odrasli 2-3 tablete, 3 puta dnevno, deca 1-2 tablete 3 x dnevno.
Nezeljena dejstva: Vrlo su retka i javljaju se u vidu gastriticnih tegoba.
Kontrainidikacije: nisu poznate.
-
Tužna
- Novi član

- Pridružio se: Sre Maj 10, 2006 1:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
:)
POZDRAV SVIMA I HVALA VAM JAKO PUNO NA PODRŠCI I SAVETIMA KOJI MI JAKO , JAKO PUNO ZNAČE!
ŽELIM VAM SVE NAJ NAJ NAJ ...........!
POZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŽELIM VAM SVE NAJ NAJ NAJ ...........!
POZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sreća je zdravlje