Hepatitis-C

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Tužna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 10, 2006 1:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Hepatitis-C

Post od Tužna »

...imam hepatitis C već dve godine, do sada mi nisu uveli nikakvu terapiju, ali me zanima šta je lek LIV-52? ZNAM DA SLZŽI ZA JETRU ALI NEZNAM BUKVALNO NIŠTA DRUGO O NJEMU, PA BIH BILA ZAHVALNA SVAKOM KO MI ODGOVORI DETALJNO O TOM LEKU...
sreća je zdravlje
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Liv 52 je dobar lek za jetru, pomaze njenoj regeneraciji. Slobodno smes da ga uzimas!!! Da li si uradila PCR i biopsiju???
Tužna
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Tužna »

... ma jesam uradila sam sve testove moguće i sve je ok, ali virus je tu. ne znam, pošto mi nisu uveli nikakvu terapiju da li mogu na svoju ruku da uzimam LIV-52?
sreća je zdravlje
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Mislim da mozes, jer ga i uzimaju oboleli od hepatitisa!!!! :wink:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Liv 52 su tablete na biljnoj bazi. Mozes ih slobodno uzimati.

Mene cudi da ti terapija nije data...
Pored tih odlicnih biljnih tableta, procesljaj ovaj sajt i nacices savete o ishrani (koja je kod hepatitisa od velike vaznosti).
pozdrav
Rosa39
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 26, 2005 10:10 pm

Post od Rosa39 »

Pij slobodno. Ja sam ih pila tokom terapije cak 3 kutije, a rezultat svega cemo znati u utorak, sada. Ja sam uzimala 3 puta dnevno po 2 tablete po uputstvu iz kutije. Tuzna, moras pre svega na terapiju a sve ostalo pomaze ali ne leci. Sve najbolje i HRABRO!
Rosa39
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 26, 2005 10:10 pm

Post od Rosa39 »

Evo i da ti napisem sta pise u uputstvu za upotrebu:
Kombinacija biljaka obuhvacenih indijskom Materijom medikom, od kojih su neke poznate i primenjuju se i kod nas, dala je proizvod koji se niz godina primenjuje u Indiji i u drugim zemljama u svetu kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremecaja funkcije jetre.
Stimulisuci efekat na funkcioni kapacitet jetre uz porast serumskih albumina sa omogucavanjem brzeg oporavka i regeneracije jetrine celije, dovodi do redukovanja intrahepatalne kongestije. Svojim dejstvom stiti jetrinu celiju od toksicnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv 52 deluje sinergicno sa steroidima gde se steroidi moraju primeniti u terapiji. Kod ranih ciroza jetre primenjuju se sa ciljem hepatoprotektivne kao i regenerativne uloge. Kod dekompezovane ciroze popravlja anoreksiju, smanjuje zadrzavanje tecnosti, popravlja i nalaze jetrinih proba i podize nivo serumskih albumina uz stabilizaciju opsteg stanja. Zbog korisnog holagognog efekta. Liv.52 koristan je kod postholecistektomnog sindroma i postholecistektomicne dispepzije.
Terapijske indikacije:
- akutne i hronicne bolesti jetre
- hronicne alkoholne bolesti jetre
- uvecana masna jetra
- ciroza jetre
- hepatitisi
- unosenje hepatotoksicnih lekova (antituberkuloticiti, hemioterapeutici, oralni kontraceptivi i dru.)
- postholecistektomicna dispepsija
- anorekcisa i malnutricija
Doziranje i nacin primene:
Preventiva: 3x1 tableta svakodnevno
U ostalim slucajevima odrasli 2-3 tablete, 3 puta dnevno, deca 1-2 tablete 3 x dnevno.
Nezeljena dejstva: Vrlo su retka i javljaju se u vidu gastriticnih tegoba.
Kontrainidikacije: nisu poznate.
Tužna
Novi član
Novi član
Kontakt:

:)

Post od Tužna »

POZDRAV SVIMA I HVALA VAM JAKO PUNO NA PODRŠCI I SAVETIMA KOJI MI JAKO , JAKO PUNO ZNAČE!
ŽELIM VAM SVE NAJ NAJ NAJ ...........!
POZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sreća je zdravlje
Odgovori