hepatitis
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
nesrecnik2
- Novi član

- Pridružio se: Sre Feb 05, 2014 10:20 pm
hepatitis
zdravo svima .... imam jedno jako vazno pitanje ako moze pomoc...imao sam pre 5 dana sexualni odnos sa nepoznatom devojkom sumnjivog morala...imao sam kondom koji je pukao tokom sexa ,tj pri kraju sexa kada sam osetio da je pukao izvadio sam penis iz nje i zavrsio napolju...posle toga kada smo poceli neku pricu video sam da je neka pajdomanka tj narkomanka..ne znam kakva niti sta uzima....pitao sam je da li ima nekakve bolesti ona mi kaze gde da li si lud ja imam dvoje dece...nemam...sutradan kada sam ustao poceo sam non-stop da se cesem drhtavica odmah...sve to nakon jednog dana sexa...ne znam da li mi je to trip sto sam se uplasio toliko ili sta evo traje svrab peti dan samo razmisljam o tome ...mokraca mi izgleda u redu ,stolica takodje..izasla mi je groznica samo pre 2 dana...da li je moguce da simptomi za hepatitis ili sta vec budu tako brzi i da se nakon samo dana stvore eventualno 2 dana...promene na penisu nemam nikakve..apetit mi je normalan nikakve bolove nemam sem tog svraba i ponekad drhtavice..i od kada sam poceo da mislim o tome non-stop poceo sam dok spavam da se znojim...??!?!? molim vas za odgovor ko je upucen dobro i razume se u napred hvala :/ imam 23 godine/..... ne bih da to zakacim a cuvao sam se :/ molim za pomoc