e ovako, da pocnem, pre par nedelja imao sam drhtavicu u snu, par noci, ono bude mi hladno, uvijam se u cebe a preznojim se kao lud, mislio sam da me trese groznica pa nisam mnogo obracao paznju na to... posle nekoliko dana pochelo je da me boli grlo, ne mnogo, i glava.. medjutim posle ned dana su mi vidno iskocile zlezde na vratu, pa sam otisao kod lekara koji mi je predlozio da uradim analize krvi, koje sam uradio sve je bilo ok osim transeminaza koje su bile dosta povecane oko 261, odmah su me poslali da infektologiju, gde mi je receno da ponovim iste sutradan, sto sam i uradio i bile si jos vece oko 350... imam temp oko 37.5, ne osecam se lose, nisam zut, apetit mozda malo smanjen, balagi bol u stomaku sa desne strane,nemam neku mucninu, mozda malo, ali mislim da sam je sada istripovao, mokraca ok, stolica ok, na UZ mi je uvecana jetra i slezina, dao sam testove na hep B i C. Oni se cekaju po 10 dana u gradu gde ja zivim, i sada sam upao u veliki stes pa me interesuje necije strucno misljenje jer mi je ovde infektolog bukvalno rekao da ne moze nista da mi kaze bez analiza i da kod kuce mirujem i lezim.. molim za pomoc i necije misljenje.. hvala unapred
p.s. na izvestaju mi je napisano sumnja na mononukleozu
hepatitis?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin