hepatitis b
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
GICA
- Novi član

- Pridružio se: Čet Sep 22, 2005 7:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hepatitis b
Moj decko ima hepatitis b.Na terapiji je vec godinu dana i bice jos najmanje 4 .trenutno nije infektivan.Zelim da primim vakcinu protiv hepatitisa b jer planiramo da se vencamo i zanima me kolika je mogucnost da posle vakcine rodim zdravu bebu?
-
Hektor_bgd
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Vas decko verovatno ima hronicni hepatitis B. Ako je terapija interferonom povoljna kod 30-40% lecenih dolazi do gubitka HBV DNK i stabilizacije transaminaza ali samo kod 20% lecenih dolazi do kompletne remisije i do gubitka HBsAg,odnosno samo kod 20% ljudi ne postoji sansa za prenos virusa. Ako se vi zarazite,zarazicete i dete! Posto cete primiti vakcinu ona vam omogucava zastitu u 96%.
Znaci teoretske sanse da i vase dete oboli su moguce ali male!
Najbolje je da sve to pitate lekare koji lece vaseg decka jer su oni upuceniji u ceo slucaj i mogu vam odmah reci sta je najbolje za vas!
Srecno!
Znaci teoretske sanse da i vase dete oboli su moguce ali male!
Najbolje je da sve to pitate lekare koji lece vaseg decka jer su oni upuceniji u ceo slucaj i mogu vam odmah reci sta je najbolje za vas!
Srecno!
Sapienti sat!
-
ivana.jankovic
- Novi član

- Pridružio se: Čet Nov 30, 2006 2:37 pm
- Kontakt:
hepatitis b
Gico jel dobio tvoj momak besplatno lecenje?Molim te ako znas nesto o tome da mi kazes jer i moj momak ima hronicni hepatitis b i samo su mu rekli da je lecenje skupo.Kako je sada tvoj momak?