hemoroidi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
osoba xx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 8:04 pm

hemoroidi

Post od osoba xx »

imam hemoroide koji su poceli jako da krvare.apotekarka mi je dala faktu cepice.je l ih neko koristio,imaju li efekta,i znate li neso efikasnije?inace prilikom defekacije ispadnu,ali se spontano vrate
merijet
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 22, 2007 3:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od merijet »

Dali si isla/isao kod doktora?Ako nisi mislim da bi trebao/la...Ja sam imala hemoroide ali unutrasnje otisla sam na pregled ,dobila sam faktu mast i jos neke lekove da pijem..Sad je sve ok,ni traga od njih,ali sto je mnogo bitnije od masti i lekova(naravno oni su tu da saniraju) je da prestanes da jedes crvene paprike,ajvar,,i bilo sta kiselo naravno..Nadam se da sam bar malo pomogla...Pozdrav
sssunshine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 27, 2007 11:51 am

Post od sssunshine »

Faktu je izuzetno dobra stvar. Imala sam istih problema nakon porodjaja, samo su mi one pomogle.I problem se vise nije vratio.To je bilo pre 10 godina.Ali moras ih koristiti pravilno.Cula sam za razne metode lecenja,ali preventiva je najbitnija.Pravilna ishrana,bez stravicnog naprezanja(ne nositi izuzetno teske stvari) i nikako ne cucati ili previse sedeti u istom polozaju.A za brze rezultate pomozi sebi u medjuvremenu i kantarionom.
tiksi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 08, 2006 3:51 pm

Post od tiksi »

Hepathrombin H. Staviti pred spavanje.Nema kome nije pomoglo.
osoba xx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 8:04 pm

Post od osoba xx »

HVALA STO STE MI ODGOVORILI,VEC SAM POMISLILA DA ME SVI KULIRAJU :roll: BILA SAM KOD HIRURGA,NISU NI BILI HEMOROIDI NEGO FISURE NA ANUSU.U SVAKOM SLUCAJU MI JE PREPORUCIO FAKTU I SAD JE OK!
Odgovori